Ha nem volt peteérésem akkor mitől és mikor fog megjönni? Ebben a hónapban nem vezettem (sajnos) a görbémet, de
ilyenkor már (jövőhét elején kéne nem jönnie) már érezni szoktam mindent, illetve a hőm is 37 körül szokott lenni.
tegnap reggel megmértem 36,7 volt, és nyálkát se figyeltem meg ebben a hónapban, pedig több napig szokott lenni. egyszer volt egy nyákcsomó és kész semmi más. ha ált 32-33 naposak a ciklusaim p.é-vel akkor most mi lesz?
Több lehetőség áll fenn.
Lehet, hogy későbbre tolódik/tolódott a tüszőrepedésed, ezzel együtt ugyanennyit tolódik a vérzésed is. Aztán lehet, hogy neked 37 szokott lenni, de a 36,7 is gyanítom, hogy magasabb az átlaghődnél, tehát lehet, hogy már megvolt az ovud. Az is lehet, hogy ovu hiányában teljesen kimarad a vérzésed, kimarad egy ciklus. Ha hosszabb ideig nincs tüszőrepedés, akkor akár hónapokig nem jön meg a havi vérzés.
Hirtelen csak ennyi jut eszembe. Nem hülyeség akár most is elkezdeni görbét vezetni, valami biztos kiderülne belőle.
Én is hasonlóan voltam, mint Te. És pozitívat teszteltem! Talán érdemes volna nekes is egy tesztet csinálni.
12 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!