Milyen vitaminok segítik elő a fogamzást, teherbeesést?
Én szedtem az elevitet,de nem estem teherbe. :(
Én most a teákkal próbálkozok majd.
Halottál az Aviva - tornáról?
Az mindenre jó: peteérést segít,ciklus szabályozó...
Én kipróbálom. :)
Szió. a Terhesvitamin _NEM_ segiti elo a teherbeesest, _NEM_ kell szedni teherbeesés eslőtt, marketingfogas!
Van egy homeoterápiás (gyógynövény-alapú)készítmény, kérdezz rá a nődokidnál, biztos ismeri, olyasmi neve van, hogy Mastodynon. Kétszer kellett harminc cseppet szedni.
Aztán, mivel nem estem teherbe, akkor jött a Closty, azt egyszer szedtem, és rögtön összejött a babó (Én marha meg kivaltottam mindket uveggel :((), szerintem azért sikerült rögtön, mert a Mastodynon jól "alapozott".
Szóval nekem ezt javasolta a nőgyógyasz, szerencsére így szinte rögtön összejött a babóca (és remélem meg is marad, és szép és egészséges lesz :)).
Kérdezz rá a nőgyógyászodnál, hogy ő mit javasol (és ne felejts el rákszűrést csinálni előtte, bár erre valószínűleg a nődoki is rá fog kérdezni.)
Kitartást :)
Éppen ma 11 hetes kismamó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!