Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mik a legfontosabb vérvizsgála...

Mik a legfontosabb vérvizsgálatok teherbeséskor vagy az előtt?

Figyelt kérdés
Nagyon félek a vérvételtől, de most mennem kell, így gondoltam, ha már úgyis szúrnak, akkor kérek még pár vizsgálatot, ami fontos lehet. Mik a legfontosabbak ilyenkor? Még nem vagyok terhes.
2014. dec. 19. 10:24
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia! Pontos választ nem tudok adni,csak a tapasztalatom osztom meg. Nekem egy nagy labort kért a doki és hormonvizsgálatot. Szerintem a doki tudni fogja, ha ő küld vizsgálatra.

nézik a tsh-t progeszteront(ezt a 19-22nap között kell elvégezni), hogy nem vagy-e vérszegény, vashiányos stb.

Még én sem vagyok várandós, de azért kellettek az eredmények, hogy addigra minden rendben legyen, s ne akkor kelljen pótolni:)

2014. dec. 19. 10:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!