3 eve vagyok ferjnel es iden ugy terveztunk hogy gyereket akarunk, Sajnos 5 honapja nem jon ossze, (Orvosi vizsgalatok azt mutatjak hogy minden rendben) Van e valakinek otlete, akar szexszel kapcsolatos akar, herbal kezeles stb otlete?
Először is kicsit szedj magadra. Tudom, a nőknek ez kínos kérdés, de fontos lehet. Az ösztrogén és a zsírháztartás erősen kapcsolódik egymáshoz. Ha van rajtad egy csepp felesleg, azt üzened a testednek, hogy táplálékbőség van, bátran pazarolhatja energiáit szaporodásra.
Másodszor, ne szexeljetek sokat. Csökkentsétek 2-3 naponta egyre, hogy a spermiumoknak legyen ideje érni. Olyan pozícióban csináljátok, ami segíti az ondót. Mondjuk misszionárius póz, és közben polcold alá a csípődet. Utána is maradj úgy egy ideig. Igyatok sok vizet mindketten.
Csak remélni tudom, hogy mostanában nem fogyóztál és a férjed se tömegnövelőzött.
Haveromék majdnem másfél évig bízták a természetre dolgot, most télen született meg a kislányuk. Én is egy év után jöttem össze anno.
5 hónap az semmi, gondolj bele, mindössze 5 "esélyt" szalsztottatok eddig. Ne görcsölj, ne cseszegesd a férjedet és magadat sem. Inkább örülj, hogy akkor szeretkeztek, amikor csak akartok, nem kell semmiféle védekezésre koncentrálni, csak egymásra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!