Volt köztetek olyan, akinek az Inofolic megkavarta a ciklusát?
Figyelt kérdés
3 éve pontosan 28 napos a ciklusom.El kezdtem szedni a terméket és már 3 napja késik. Erről a mellékhatásról miért nem írnak? Ez a késés még a teherbeesést is akadályozhatja, hiszen megkavarja a dolgokat.
Nektek volt ilyen tapasztalatotok? Rendeződött? Hogyan?
2014. dec. 17. 09:08
11/13 anonim válasza:
Én most kezdtem el,8 napja a mensim vége felé és visszajött a menstruációm...ma abba is hagyom
12/13 anonim válasza:
Kicsit régi már a kérdés,de hátha olvassa valaki.Akinek összezavarta az Inofolic a ciklusát,annak mennyi idő múlva állt vissza a normálisra?Illetve mennyi ideig szedte?
13/13 anonim válasza:
Én lassan egy hónapja szedem, előrébb hozta a menstruációmat, 24. napra jött meg, és tovább is tart. Általában első nap alig van, aztán 2-3. nap sok és negyedikre majdnem el is múlik. Ez az ötödik napom és még mindig van már az első naptól kezdve. Bár most már talán csillapodik.. ebben a hónapban uh is kimutatott egy erős peteérést, szóval bízok benne, de szerintem a 2 havi adag után abbahagyom, mert úgy érzem nagyon megkavart... :/ szeretném kérdezni (pont mint az előttem szóló) hogy aki abbahagyta, mennyi idő után állt helyre a ciklusa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!