Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt köztetek olyan, akinek...

Volt köztetek olyan, akinek az Inofolic megkavarta a ciklusát?

Figyelt kérdés

3 éve pontosan 28 napos a ciklusom.El kezdtem szedni a terméket és már 3 napja késik. Erről a mellékhatásról miért nem írnak? Ez a késés még a teherbeesést is akadályozhatja, hiszen megkavarja a dolgokat.

Nektek volt ilyen tapasztalatotok? Rendeződött? Hogyan?

2014. dec. 17. 09:08
1 2
 1/13 anonim válasza:
60%
Én is szedtem egy ideig, de nem tapasztaltam ilyet. A hatóanyagot nézve nem lehet ilyen hatása szerintem.
2014. dec. 17. 11:22
 2/13 anonim ***** válasza:
tesztet csináltál?
2014. dec. 17. 13:52
 3/13 A kérdező kommentje:
Még nem. Bár 3 éve próbálkozunk és még csak 2 hete szedem az Inofolic-ot, mégsem hiszem, hogy terhes lennék. Nem ovulációs időszakban voltunk együtt, így nem valószínű, hogy terhes lennék.
2014. dec. 17. 15:38
 4/13 anonim ***** válasza:
nálam igen! most szedem első hónapban nincs menstruációm már késett is most meg 2 napja csak barnázok pár csepp, de most nem tudom mi lesz.
2014. dec. 17. 17:59
 5/13 A kérdező kommentje:
4. válaszolótól kérdezném, hogy neked hány napot késett a mensesed. Utána is szedni kell? Te fordultál emiatt orvoshoz?
2014. dec. 17. 19:17
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem fordultam orvoshoz, mert az orvos aszt mondta ha 2 hónapig nem jön meg akkor mennyek vissza hozzá addig kell igyam 2 tasakonként. Ma jött meg Több mint két hetes késéssel elég erős fájdalommal. Ha szeretnél még kérdezni írj nyugodtan. Én most vettem meg a második dobozzal és elhatároztam hogy azt is rendesen fogom inni kíváncsi vagyok a jövő hónapra. bizakodó vagyok sokan írták hogy már a 2-3 hónapba babásak lettek.
2014. dec. 18. 19:22
 7/13 anonim válasza:
Nekem is pár hét szedés után csúsztatta az amúgy elég pontos ciklusomat, több, mint egy héttel. Viszont abban a ciklusban hosszabb illetve dupla peteérésem volt a hormonlabor szerint... :) Úgyhogy türelem, pár hónapot érdemes adni a terméknek :)
2015. febr. 9. 18:49
 8/13 anonim ***** válasza:
4es vàlaszolò vagyok!2hònap inofloic ivàs utàn terhes lettem most vagyok 6 hetes. Az elő menstuàciot 42 napra tolta ki utána 40 napra. A mostani meg megse jött mert itt a baba
2015. febr. 10. 14:36
 9/13 anonim válasza:

Sziasztok. Nekem az első hónapban az évek óta szabályos 27-29 napos ciklusomat előrébb hozta. 24 napra jött meg.

Ez a második inofolicos hónapom. most a 26-ik napon vagyok, vérzésem még nem jött meg. Terhességi teszt negatív. Kíváncsi vagyok hány napra jön meg.

2015. márc. 22. 13:07
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szintén elcseszte a 28-29 napos, mindig pontos ciklusom, mióta menstruálok, mindig pontos volt! 32 napnál tartok, a kapható legérzékenyebb terhességi tesztet vetettem be, negatívat mutat. Én nem fogom ezt szedni. Semmi olyat nem vagyok hajlandó, ami megváltoztatja azt, ami jól működik. Terheléses cukrom, hormonvizsgálat doki szerint teljesen jó, most a férjemen a sor, mert kettőn áll a vásár...
2015. dec. 27. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!