Pajzsmirigy alulműködése, teherbeesés?
Figyelt kérdés
Segítsetek! A TSH-szintem 5.13, augusztusban mért adat szerint. A lapra az van írva, hogy jelentéktelen emelkedés, a határértékek 0.51 és 4.30. Ez valóban jelentéktelen, vagy nehezebben esek teherbe? Olvastam pár szomorú történetet, segítsetek!2014. dec. 15. 20:49
21/29 A kérdező kommentje:
Pont azért húzom, hogy minél nagyobb eséllyel mutassa ki... :) vagy félek a negatívtól:) vagy a kettő együtt :) holnap megírom:)
2014. dec. 20. 16:54
22/29 A kérdező kommentje:
Hölgyeim, babát várok!!!!!! :) :) :) :) :)
köszönöm a drukkolást rám gondolást! :)
2014. dec. 22. 11:02
23/29 A kérdező kommentje:
és ez volt az első próbálkozós hónapunk.. :)
2014. dec. 22. 11:03
24/29 anonim válasza:
Gratulálok!!! Örülök, mert így látom: van reményem :-)
25/29 anonim válasza:
Jaj, de jó! Gratulálok!:)
Az endokrinológiára minél előbb menj majd el (nálunk terheseknek pár napon belül adnak időpontot, talán máshol is így megy), mert terhesség alatt több pajzsmirigy hormonra van szükség és rendszeres kontrollra.
26/29 A kérdező kommentje:
Mindenképp próbálkozzatok! :)
Megyek majd igen, köszönöm a drukkolást:)
Áldott békés karácsont mindenkinek!
2014. dec. 23. 08:50
27/29 anonim válasza:
Jaj dejó, ezt most jó volt olvasni (ma kaptm mega vérvétel eredményét 4,2 TSH-értékkel). Hogy avgy azóta, Kérdező? Rendben vagytok? TSH értéked lentebb ment?
28/29 anonim válasza:
Ne haragudjatok, hogy bekotyogok. Nekem autoimmun pajzsmirigy gyulladásom van , szülés után alakult ki. Most 8 hetes terhes vagyok, egyelőre minden rendben, de nagyon aggódom mert az endokrinológus szerint az ATPO átmehet a placentán, vagy szülés közben és ez pajzsmirigyelégtelenséget okozhat a babánál. Nagyon félek! Hallottatok ilyesmiről? köszi
29/29 anonim válasza:
28-as, írtam neked választ a saját kérdésednél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!