Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pajzsmirigy alulműködése,...

Pajzsmirigy alulműködése, teherbeesés?

Figyelt kérdés
Segítsetek! A TSH-szintem 5.13, augusztusban mért adat szerint. A lapra az van írva, hogy jelentéktelen emelkedés, a határértékek 0.51 és 4.30. Ez valóban jelentéktelen, vagy nehezebben esek teherbe? Olvastam pár szomorú történetet, segítsetek!

2014. dec. 15. 20:49
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Pont azért húzom, hogy minél nagyobb eséllyel mutassa ki... :) vagy félek a negatívtól:) vagy a kettő együtt :) holnap megírom:)
2014. dec. 20. 16:54
 22/29 A kérdező kommentje:

Hölgyeim, babát várok!!!!!! :) :) :) :) :)

köszönöm a drukkolást rám gondolást! :)

2014. dec. 22. 11:02
 23/29 A kérdező kommentje:
és ez volt az első próbálkozós hónapunk.. :)
2014. dec. 22. 11:03
 24/29 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!! Örülök, mert így látom: van reményem :-)
2014. dec. 22. 13:06
 25/29 anonim ***** válasza:

Jaj, de jó! Gratulálok!:)

Az endokrinológiára minél előbb menj majd el (nálunk terheseknek pár napon belül adnak időpontot, talán máshol is így megy), mert terhesség alatt több pajzsmirigy hormonra van szükség és rendszeres kontrollra.

2014. dec. 22. 15:03
 26/29 A kérdező kommentje:

Mindenképp próbálkozzatok! :)

Megyek majd igen, köszönöm a drukkolást:)

Áldott békés karácsont mindenkinek!

2014. dec. 23. 08:50
 27/29 anonim ***** válasza:
Jaj dejó, ezt most jó volt olvasni (ma kaptm mega vérvétel eredményét 4,2 TSH-értékkel). Hogy avgy azóta, Kérdező? Rendben vagytok? TSH értéked lentebb ment?
2015. jan. 26. 18:22
 28/29 anonim válasza:
Ne haragudjatok, hogy bekotyogok. Nekem autoimmun pajzsmirigy gyulladásom van , szülés után alakult ki. Most 8 hetes terhes vagyok, egyelőre minden rendben, de nagyon aggódom mert az endokrinológus szerint az ATPO átmehet a placentán, vagy szülés közben és ez pajzsmirigyelégtelenséget okozhat a babánál. Nagyon félek! Hallottatok ilyesmiről? köszi
2015. jan. 26. 22:49
 29/29 anonim ***** válasza:
28-as, írtam neked választ a saját kérdésednél:)
2015. jan. 27. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!