Akik érezték a beágyazódást, milyen érzés volt?
Figyelt kérdés
kb. 4-5 napja volt ovum (nem tuti fix, csak úgy tűnt). Ma erős oldal-/derékfájásom (?) volt kb. 1.5 órán keresztül. Most csak érzékeny az alhasam, húzódik talán, nem tudom pontosan leírni, de már nem fáj semmim. Vérzés nem volt. Mi lehetett ez? Járhat a beágyazódás ilyen jellegű fájdalommal? Első babánál semmit nem tapasztaltam ezidőtájt.2014. dec. 13. 14:52
1/2 anonim válasza:
Ovu után 4-5 nappal még nincs beágyazódás. Kb. egy hét, mire leér a méhbe az osztódó sejt, utána még néhány napig ott lebeg és tovább fejlődik. 9-10. dpo körül kezd beágyazódni. Szerintem a megtörtént repedés miatt van inkább fájás, húzódás.
2/2 A kérdező kommentje:
Teljesen eseménytelen ciklusaim szoktak lenni, rendszeres 28 naposak, de most valami más. Nem figyelgettem magam, rohanós napom van. De ezt nem tudtam nem észrevenni, még le is kellett ülnöm kicsit. Nem tudom értelmezni. Ovu az elmúlt harminc évben nem okozott fájdalmat, miért pont most?
2014. dec. 13. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!