Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet az oka annak, hogy...

Mi lehet az oka annak, hogy mikor megiszom a cickafarkfű teát elkap a hasmenés és a hasfájás?

Figyelt kérdés
Tavaly is ittam már de decemberben abba hagytam mert beteg voltam és hasam is fájt sokat és hasmenésem is volt akkor.Most megint elkeztem inni is mikor megittam egy kis idő múlva fájni kezdet a hasam és hasmenésem is volt.Most nem tudom pontosan hogy ettől de amíg nem ittam nem volt semmi bajom.Csak most.Pedig mikor elöször kezdtem inni semmi bajom nem volt tőle csak annyi hogy többet kellett pisilnom tőle.Lehet,hogy azért mert abba hagytam hónapokig?
2010. febr. 1. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Elég magas a csersav tartalma, ami nem tesz jót a gyomornyálkahártyának. Talán jobb helyette a málnalevél.
2010. febr. 1. 17:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!Akkor kipróbálom a málnalevelet hátha az jó.Az is segít a teherbeesésben?
2010. febr. 1. 19:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Elvileg ugyanúgy a peteérést segíti elő, mint a cickafarkfű.
2010. febr. 2. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!