Elég rosszul vagyok, hajnal óta hasmenés, láz, hányás, émelygés, hasfájás, fejfájás. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem ettem semmit péntek óta, akkor is csak némi folyadékot ittam meg egy gyrost ettem. Szombaton semmi bajom nem volt, csak fáradt voltam, vasárnap hajnal óta szenvedek. Délbe mértem először lázat, 38,5 volt. Akkor ettem egy algopyrint (az volt itthon), meg egész nap (mikor ébren voltam) kb 2 liter teát. Többi alvás, nemrég keltem. Hasnmenés most is van, de olyan szintű, hogy tulképp a s*ggemen hugyozok (elnézést). Láz: 38, hasfájás, fejfájás.
Mit tegyek? 2 napja nem ettem, tudom ilyenkor nem szabad, de már lehet attól is fáj a hasam? Holnap muszáj dolgoznom, légyszi sos életmentő segítséget valaki :) Ja és pillanatnyilag egyedül vagyok. Köszi
F/29
2010. aug. 1. 18:34
1/7 anonim válasza:
Szalmonella méghozzá a Gyros öntetétől.Ezt 90%ra mondom.Munkatársnőm lányának is volt és annyira kiszáradt hogy kórházba kellett vinni.Azonnal hívd fel az ügyeletet mert ez nem játék :S
2/7 anonim válasza:
Ha szalmonellád van nem ajánlatos menni dolgozni,mivel a lappangási ideje ennek a betegségnek 1 hét!!!Elég szemét dolognak tartom,amikor valaki lázas beteg de ő bemegy dolgozni,hogy bizonyitsa így is lehet.Az meg eszébe sem jut,hogy a kollégájának mondjuk van egy pici gyereke,akinek nem szeretné átadni az anyuka,vagy egy amúgy is beteg nagymamának!Maradj otthon és kúráld magad!Ez úgyis addig tart amig ki nem tisztul valamennyire a szervezetedből,amugy ennek a baktériuma csak fél év mire távozik a szervezetből.Hívj,ügyeletet bár ők sem igazán fognak tudni segíteni.Anyukámnak ez 1 hétig tartott(hányás-hasmenés)3* hívtam hozzá orvost,feleslegesen....mert neki nem használt semmi gyógyszer.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem bizonyításból kell bemennem, dehát ezt hiába ecsetelném...
Köszönöm
2010. aug. 1. 20:53
4/7 anonim válasza:
Tök mindegy.Semmiért se menjél be!Jobbulást!
5/7 anonim válasza:
Na történt valami változás jobban vagy?Ha szalmonellád van el ne menj dolgozni mert megfertőzől mindenkit akár elég ha a wct használod.Vagy ha jön egy ellenrőzés abból büntetés is lehet,persze attól függ mit dolgozol.(első vagyok)
7/7 anonim válasza:
A másodiknak annyit, hogy Magyarországon ha ver a szived akkor be kell menned dolgozni, különben ha meggyógyultál mehetsz is a munkaügyi központba sorban állni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!