Fékek! Mennyire az esélyem, hogy a következő babát nem veszítem el?
Szia!
Nagyon sajnálom, ami Veled történt. Nehéz feldolgozni. Százalékban természetesen nem lehet megmondani, hogy mennyi az esély egy egészséges terhességre, de nálam a következőképpen alakult: vetélés - méhen kívüli (jobb petevezetőmet kivették) - vetélés - egészséges 20 hónapos kisfiam van. 33 éves vagyok.
Őszintén kívánom, hogy a következő terhességed problémamentes legyen!
Szia, nekem februárban volt missed ab üres petezsák miatt 25 évesen :( Most vagyok 26, 9 hetes terhes, eddig kétszer vizsgáltak, minden rendben, szépen fejlődik a babám :) Nyugodt persze majd akkor leszek, ha megszületik épen és egészségesen a megfelelő időben, de legalább nagyon biztatóan indul, és tudom, hogy nem lesz gond, ez is valami :)
Tudom, hogy nagyon nehéz ezt földolgozni, nekem segített valamit a gondolat, hogy nem én vagyok selejtes, hanem ez igen gyakori jelenség, főleg első terhességnél. Próbálj pozitív lenni, az segít a legtöbbet! A korod egyébként nem hiszem, hogy mérvadó ebben a kérdésben, látod, én is átéltem, pedig 25 éves voltam :(
Bàr csak nekem is sikerülni minél hamarabb!
A korom is aggaszt,de az mindennél jobban fàj,hogy nem vagyok egészséges,hogy pont a vetélés napjàn volt öt éve,hogy a jobb oldalamat kipakoltàk!
2.évig hónapról hónapra reménykedtem,vitamint szedtem,teàkat ittam!
Màjusban àtjàrhatósàgim volt valamit a bal ildali petefészek ciszta miatt laparoszkópia műtétem!
Nov. elején meddőségi központ,ahol közölték hogy inszem vag lombik!
Erre nov. végén összejött spontànt!
Kerestem az orvost dec. elején,csütörtökön elkedtem barnàzni,voltam dokinàl,de nem kaptam semmit,kedden elvetéltem!
Itt vagyok 37.éves elmúltam,selejtes,nyomorék vagyok!
Eddig nem tudtam teherbe esni és mikor sikerül akkor meg nem tudom megtartani!
Nem vagy se selejtes, sem pedig nyomorék! Ne hibáztasd magad, mert így nagyon nehéz lesz továbblépni. Erről nem tehetsz, hogy nem sikerült megtartani a babát, sokan járnak így sajnos. Viszont azt legalább már tudod, hogy teherbe tudsz esni! Sokan idáig sem jutnak el! Próbálj picit pozitívabb lenni, ha egyszer sikerült, megint fog! Drukkolok neked!
4-es
3-as vagyok.Nekem sem sikerült megint,most kaptam beutalót a kórházba.Üres a petezsák.
Nem tudom hogyan tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!