Mikor tesztelhetek?
Figyelt kérdés
December 1-én voltam együtt párommal védekezés nélkül, s a kérdésem az lenne,hogy tesztelhetek e jövő hét után?Tudom, hogy meg kellene várnom az egy hónapot,de már annyira izgatott vagyok.2014. dec. 12. 18:12
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. dec. 12. 18:20
3/6 anonim válasza:
Bármikor tesztelhetsz csak nincs értelme, akkor érdemes tesztelni, ami rá is van írva, menzesz kimaradásától kezdve. Itt a gyk-n is volt már több ilyen eset, hogy volt valami halvány csík, mert túl korán tesztelt az illető, mindenki örült neki, aztán kiderült, hogy mégsem terhes, ennek én nem látom sok értelmét, magaddal szúrsz ki.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is!
2014. dec. 12. 19:16
5/6 anonim válasza:
és most akkor meg se tudjuk hogy jön e a baba vagy mivan?
6/6 A kérdező kommentje:
Nos, december 29-én,30-án és 31-én is pozitívat teszteltem! :D
2015. jan. 2. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!