Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki számol velem vissza, kb 10...

Ki számol velem vissza, kb 10 napom van a nem vártig?

Figyelt kérdés
2014. dec. 10. 14:14
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 8 nap múlva nem várom :)

2014. dec. 10. 14:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Én szívesen, az én hasonló kérdésemre úgysem jött válasz :D Bár én szombatra nem várom :)
2014. dec. 10. 14:56
 3/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok! Nekem sem érkezett válasz :D

Sz.

2014. dec. 10. 15:00
 4/10 A kérdező kommentje:

Na,akkor ti előbb megtudjatok mi lesz:-)

Elso babátok?Miota próbálkoztok?

Nekem mar 4.babam lenne,mar régebb óta próbálkozunk.

2014. dec. 10. 19:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Első baba első próbálkozás:) Már izgatott vagyok, mert annyi mindent olvastam itt, hogy kinek milyen jelek utám lett pozitív a tesztje...
2014. dec. 10. 20:09
 6/10 anonim ***** válasza:

Nálunk is a 4. baba lenne. Március óta próbálkozunk :(

Sz.

2014. dec. 10. 21:43
 7/10 A kérdező kommentje:

Mi januárban kezdtünk próbálkozni,de kozbe volt 1-2ciklus ami egyébb okok miatt abszolút kiesett..Kb 10honapnal járunk most.

Nekem egyik babammal sem volt semmilyen tunetem,csak a mindjárt megjon erzes es a pozi teszt!

4.baba?de jó!drukkolok!

Szoktatok tesztelni elotte 1-2nappal,vagy csak ha kimaradt?

2014. dec. 11. 07:35
 8/10 Dark Angel1987 ***** válasza:
Hello. :) 27 hónapja próbálkozunk, első baba lenne 10 nap nemvártig :)))
2014. dec. 11. 08:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Üdv Dark Angel :)

Én teszteltem egyet a héten, de feleslegesen, tudtam, hogy korai, ráadásul délutáni teszt és 25ös érzékenységű. Már szombat óta nagyon sok a gyomorsavam és tudni akartam, hogy vehetek-e be gyógyszert. Persze negatív lett, meg sem lepődtem rajta és el sem kenődtem, mert tudom, hogy ez még nagyon korai volt. (11. dpon)

Mindenképpen megvárom a nem vártat, bár amilyen hangulatingadozásaim vannak ma... lehet, hogy ebből következő hónap lesz. De azért a remény hal meg utoljára :)

2014. dec. 11. 12:26
 10/10 Dark Angel1987 ***** válasza:
Sose lehet tudni. Hidd el,ami létezik terhes tünet a világon, azt már én mind produkáltam :))) Úgy, hogy nem voltam az. Már nem képzelődök, amikor meglátom a kétcsíkot, majd elhiszem. De én is imádok tesztelnni :D:D::D
2014. dec. 12. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!