Kivel volt ilyen? A tesztem (One Step) 10 percen belül halvány pozitívat mutatott, azután eltűnt és nyomát sem látni. Ezt hogyan kell értelmezni?
13. napom volt a PÉ után, kisebb tünetek vannak mint pl hasszurkálás, sötétebb mellbimbóudvar, fáradékonyság, haspuffadás, mintha egy görögdinnye lenne a hasamban. Mit gondoltok?
Nem akarom görcsösen tudni, csak kíváncsiságból kérdezem, előbb-utóbb úgyis kiderül, hogy mi van. Köszönöm!
Szia!
A One Step teszt már engem is becsapott nemegyszer,ugyanígy,mint nálad megjelent a csík aztán eltűnt:S
Én azt javasolnám,hogy vegyél egy megbízhatóbb tesztet,mondjuk Gabriel-t,Gravi hcg-t és holnap reggeli első pisivel tesztelj újra.
Egyébként ne ijedj meg ha negatív,nekem kimaradt mensi utáni 3 napon lett a teszt pozitív.
Köszönöm!
Ilyet még nem láttam, hogy egy teszt így működött volna!
Első vagyok,szívesen segítettem,ugye megírod az eredményt? :)
Megy a drukk!
Köszönöm!:)
Lehet, hogy várok pár napot a teszteléssel, a biztonság kedvéért. Mindenképp megírom, mi a helyzet. Most úgy érzem, hogy baba van a dologban, mert eddig a PÉ utáni időszakaim teljesen mások voltak (cicifeszülés PÉ-től kezdve pl, most nincs), magas maradhatott a prolaktin szintem a szoptatás befejezése óta. Barátcserjét szedtem, ez volt a második hónap és most teát is ittam.
Egy pozitív One Step teszt így néz ki!
Nekem 6 nap késéssel lett ilyen,most már 5+3 hetes kismama vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!