Mennyire váltak be a megérzéseitek a terhességetekkel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Általában bejöttek,és megérezted előre h terhes vagy?Vagy volt olyan hónap a próbálkozásaitok alatt,mikor azt gondoltad h terhes vagy,de mégsem voltál az?2014. dec. 7. 14:19
1/2 anonim válasza:
Én minden hónapban azt hittem, és mégsem. Nehéz elkülöníteni a vágyakat a valóságtól.
2/2 anonim válasza:
Amikor azt hittem, hogy tuti sikerül, akkor nem voltam terhes, volt 2 ilyen hónap, a harmadikban, amikor egyszer voltunk együtt, azt is a ciklus 7. napján, mert amúgy külföldön volt a férjem - na akkor annyira biztos voltam benne, hogy nem sikerült, hogy tesztet sem vettem, pedig már a 26. napon hánytam mindentől, rosszul voltam, szétment a mellem a fájdalomtól, és alig bírtam felkelni. 3 éves a lányunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!