Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késöi peteérés.21 nap pozi...

Monyk kérdése:

Késöi peteérés.21 nap pozi ovu teszt. Ma vagy holnap?

Figyelt kérdés
A ciklusom 21. Napjàn lett pozi az ovuteszt. Termèszetesen több nem maradt, mivel elkezdtem nèzni a 15. Naptól.. Màr azt hittem nem is lesz. Most azt nem tudom ma vagy holnap legyünk együtt. Tegnap elött vtunk legutóbb. Több mint egy ève próbàlkozunk, sajnos ezèrt is kell odafigyelnem ezekre. A mindennapot màr próbàltuk, nem jött be.. Szerintetek?

2014. dec. 6. 17:12
 1/6 A kérdező kommentje:
2014. dec. 6. 17:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Ovu környékén jobb 2 naponta.

Egyrészt, mert a sperma csak 48 óráig él garantáltan. A 72 óra, 4 nap csak hab a tortán.

Ill a petesejt is 12 óráig él csak garantáltan. A 24 óra nem mindenkinél igaz.

2014. dec. 6. 17:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább ma legyetek együtt. Jobb az ha ott várakoznak a katonák. Ráadásul ma telihold van... :)

Szorítok Neked Monyk!

Anna

2014. dec. 6. 18:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi ;) szèp kis ajàndèk lenne a fa alatt <3
2014. dec. 6. 18:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Mikorra nem várod?
2014. dec. 6. 19:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Hàt ezek szerint tolódik az egèsz, mert mem gondoltam ilyen sokà lesz ovu. Kb 12 nap, remèljük nem jön a Miku :D
2014. dec. 6. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!