Mikor a legjobb?
Figyelt kérdés
ki hány évesen szülte meg az elsö babáját,és mikor a következöt?kinek meik szülése volt a könnyebb nehezebb??#szülés #hányévesen
2014. dec. 5. 09:12
1/8 anonim válasza:
38 múltam, mikor szültem. Beavatkozás nélküli, könnyű szülésem volt. A másodikat 41-42 évesen tervezem.
2/8 anonim válasza:
33 évesen szültem az elsőt, 36 évesen a másodikat. Ugyanolyan volt mindkettő, szinte percre pontosan 6 óra. Én már agyalok rajta milyen lenne még egy babával, jó lenne egy kisfiú még 2 lányom van. Mi is hárman vagyunk testvérek, nekem ez tökéletesen bevált.
3/8 anonim válasza:
Jövőre szülöm az első babánkat 37 évesen, 39 évesen szeretném a másodikat. Örülök, hogy nem szültem hamarabb, Huszonévesen jól kibuliztam magam, a keresetemet csak magamra költöttem, 32 évesen találtam meg azt az embert, akiben megbízhatok, akivel el tudok képzelni mindent. Szépen felépítettük a közös jövőnket, házat vettünk, átalakítgattuk kedvünkre, összeházasodtunk augusztusban, megbeszéltük, hogy akkor most már jöhet az izgő-mozgó pinduri rosszcsont. Most pedig úgy néz ki a helyzet, hogy nyáron meg is érkezik. :)
4/8 anonim válasza:
19évesen szültem az elsőt és most 22évesen tervezzük párommal a következőt :)
5/8 anonim válasza:
3 ! Ezt akár én is irhattam volna szó szerint:)
6/8 anonim válasza:
30 évesen az 1, 31 évesen a 2. és 34 a harmadikat. A 2. és a 3. babám között volt egy spontán vetélésem a 9. héten :(
A második szülésem volt a legkönnyebb (50 perc) a harmadik a legnehezebb, de biztosan nem az utolsó :D
7/8 anonim válasza:
elsőt 19,második 20 és a harmadikat 36...a negyediket most 41 évesen tervezem
8/8 anonim válasza:
előző vagyok,legnehezebb az első ,nagyon féltem a másodiktól..és legszebb a harmadik volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!