Hogy viselitek el? Hogy bírjátok, mit csináltok?
Szeretnék kisbabát,de a párom még nem.
Én másra se tudok gondolni csak a babáról,mi kell neki majd.Összeírtam mindent amit csak lehet.
De egyszerűen nem bírom tovább,ha meglátom hogy egy nő terhes vagy a barátaim sírva fakadok.
Muszáj leállnod, mert be fogsz kattanni, a pasidnak meg egy idő után annyira tele lesz a töke a témával, hogy már attól idegbeteg lesz, ha szóba hozod. Ezt akarod? Én 8 hetes leszek pénteken és még most kezdtem nézelődni, h mi kell egy babának, de még ez is korai.
Ismerős az érzés, mi is több mint 2 évet vártunk a babára, de hidd el, muszáj türelmesnek lenned, kitartanod, eljön a ti időtök is. ez akkor lesz, amikor mindketten ugyanúgy akarjátok a babát. Ez a legfontosabb dolog. Hagyd, h a párod is megérjen rá, ne erőltesd rá, ne vedd el tőle az őszinte vágyakozás, várakozás élményét.
1.
Mi is megbeszéltük elösször megbeszéltük hogy 3 évet várunk,az már le is telt,majd mondta hogy szeretne de még nem tudja elképzelni magát apaként.
Tudom hogy megfogja utálni a témát ezért nem beszélek róla,nem hozom fel a témát sem.
Még 2-3 évet szeretne várni a babára,de úgy érzem hogy soha nem fogjuk megérni azt a napot.
Mindig várni szeretne,pedig a mások gyerekeivel nagyon is jól elvan.
Pontosan,nagyon rosszul érzem magamat.
5 éve vagyunk együtt,2 éve költöztünk össze,ő 28 én 26.
Szeretne gyereket,ezt ő mondta mindenkinek,de nem tudok vár sokat várni.
Tudom nem lehet valakit kényszeríteni,de ha nem mondogatom akkor soha nem lesz gyerekünk.Amitől én viszont félek,én szeretnék 2-öt,3-at.
Jó nektek,hogy ti próbálkoztok,én ha megemlítem egyből jön a veszekedés.
Sajnálom,de csak összejön nektek.Drukkolok!
Én is ezt hiszem,bárcsak elöbb rájönne,kérdeztem is tőle hogy ha már meglenne a baba és fogná a kezébe még mindig nem akarná?!
Azt mondta hogy akkor más lenne.
Köszönöm,próbálkozom kibírni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!