Holnap reggel tervez valaki tesztelni?
De jó! :)
Hányadik napon vagy? Első baba lenne?
Sziasztok! Én is holnap szeretnék, ha csak addig nem jön meg, mert ma leesett a hőm. 4hónapunk, első hőmérőzős! Első baba lenne.
Sziasztok ! én is holnap tervezek tesztelni.
általában 26-28 naposak a ciklusaim (az elmúlt két hónapban 26 napra jött meg), most már a 31. napon vagyok. És semmilyen mensis tünetem nincsen, a múlthét vége fele volt minimális görcs, de elmúlt. Ilyenkor már görcsölgetni szokott a hasam és utána rövid időn belül meg is jön. Most egyenlőre semmi. Sűrű fehér folyásom van.(ami nem szokott lenni) . Első baba lenne, 15 hónapja próbálkozunk. Hát bizakodunk, de nem élem bele magam semmibe, sokszor estem már po.ra.!!! Ha pozitív akkor nagyon örülünk, ha nem hát akkor ha megjön új hónap új remények :)))
Drukkolok mindannyiunknak ! :)
Akkor szurkolok mindenkinek!
Nekem ma lett egy két csíkos nagyon-nagyon halvány tesztem, de szerintem inkább szellemcsík!
Szóval még holnap reggel tesztelek, ha nem mutat semmit, akkor csak,ha késik majd!
Jujjj akkor halk gratula! :)
Reméljük holnap reggel már erősebb lesz.
Akkor holnap együtt tesztelünk :)
Én vagyok aki sokszor esett p.f.ra. :)
:)
Hát attól tartok az enyém csak szellemcsík! Bár tüneteim mintha lennének, de hát ugye az ember sok mindent oda tud képzelni! :)
De reggel kiderül!
Te milyennel tesztelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!