Ti is látjátok azt a második csíkot?
Figyelt kérdés
Nagyon közel a kontroll csíkhoz de annak nem ott van a helyr szerintem.. mindjárt komiba felteszem a képet!2014. dec. 1. 18:19
21/28 A kérdező kommentje:
Oh 2szer írtam,hogy végülis :D bocsi :)
2014. dec. 1. 20:52
22/28 anonim válasza:
értettem így is. szoktam néha én is olyanokat írni :D hát igen remény az mindig van :) drukkolok :)
23/28 anonim válasza:
Ez negatív. A száradási csíkot látod.
24/28 anonim válasza:
Egy pozi tesztet nem kell negatívba rakni. Főleg 1 hét késésnél.
25/28 A kérdező kommentje:
Nem mondod?:))) ugyanezt leírtam pár órája :)
2014. dec. 1. 23:29
26/28 A kérdező kommentje:
És szerintem a száradási csík az szürke.. csináltam már pár tesztet életemben :)
2014. dec. 1. 23:30
28/28 anonim válasza:
Sosem fogom megérteni azokat a nőtársaimat,akik több hét,vagy nap késés után nagyítózzák,meg negatívba rakják a teszteket. Egy tesz,ha már késik,egyértelműen kimutatja a babát meresztgetés meg minden nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!