Ti is látjátok azt a második csíkot?
Figyelt kérdés
Nagyon közel a kontroll csíkhoz de annak nem ott van a helyr szerintem.. mindjárt komiba felteszem a képet!2014. dec. 1. 18:19
11/28 anonim válasza:
Látom, mire gondolsz! Szerintem ismételd meg a tesztet, egy másik fajtát lehetőleg. Késik a mensid?
13/28 A kérdező kommentje:
Igen késik egy hete..már határozott pozinak kéne lennie
2014. dec. 1. 18:47
14/28 anonim válasza:
Igen, akkor már valóban erős pozinak kéne lennie. Tényleg tesztelt újra más fajtával! Drukkolok!
15/28 A kérdező kommentje:
De..nem kèpzelődöm, hogy a kontroll csìkhoz túl közel van egy ugyanolyan vastagságú csìk?
2014. dec. 1. 18:51
16/28 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok!
Mégiscsak látok ott valamit,csak túl közel van egymáshoz a 2 csík.
Nem biztos,hogy 1 hetes késésnél pozinak kell lennie:)
Nekem 5-6 nap után lett pozitív. Mármint annyit késett mire az lett, előtte 2 negatív tesztet is előttem.. Később fogant a kicsi..
Másik tesztet ajánlok.
17/28 anonim válasza:
szerintem az x-epilt próbáld ki. az nagyon jó teszt.
18/28 A kérdező kommentje:
Hát..sajnos..ennyi keses utan sztem barmelyik teszt kimutatná :(
2014. dec. 1. 20:17
19/28 anonim válasza:
nem mindegy milyen a teszt. pl. van olyan is ami a várt menstruáció előtti 4. napon mutatja ki. nekem az pl iszonyat halvány volt nagyítóval néztem,de komolyan. az x-epil viszont egyértelműen pozitív volt.
20/28 A kérdező kommentje:
Hát végülis megpróbálhatom végülis :) Reménykedhetek addig amíg nem jön meg :)
2014. dec. 1. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!