Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fehér folyás mit jelenthet?

Fehér folyás mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Pontosan nem tudom mikor kéne megjönnie, mert rendszertelen a menstruációm de minden hónapban megvan. Novemberben megvolt 1-én, én ebből úgy következtettem hogy most december elején kell majd megjönnie valamikor. De menstruáció helyet csak görcsölök, és tojás fehérjéhez hasonló folyásom van. tesztet 29 én csináltam akkor negatív volt.

2014. dec. 1. 14:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Akármit jelenthet. Tesztelj 3-4 naponta és ha hó közepéig nem jön meg, látogasd meg az orvosod.
2014. dec. 1. 14:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is 1jén volt meg utoljara, nekem mielott megjön, mindig folyásom van, de most semmi...én péntekig próbálom kihúzni a tesztelést, ha addig nem jon meg, mert 20.an volt pém! Sokan azt irjak, h a terhesség jele is lehet a folyás, ugyh tesztelj egy par nap mulva reggeli vizeletbol! Szorítok :)
2014. dec. 1. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!