Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak 1-2 napig tartó menstruác...

Csak 1-2 napig tartó menstruációja volt már valakinek?

Figyelt kérdés
Kb. 3 hónapja kezdődött el nálam ez az igen rövid, lényegében 1 napos menstruáció (alapesetben is csak 3-4 napos). Természetesen nemsokára megyek nőgyógyászhoz, de mivel rendszeresen járok, 2 db kisméretű miómán kívül mást nem talált nálam. Ha valakinek van tapasztalata a rövid menstruációval kapcsolatban, kérem írjon, úgy látom, hogy esetleg a peteérés hiánya is okozhatja, ettől félek leginkább, mivel még nincs gyermekünk. Köszönöm a válaszokat!

#menstruáció #peteérés #hypomenorrhoea
2014. dec. 1. 12:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10-es

Persze, hogy helyre állt, mert a bogyó mellett nincs ciklusod ;)

A fogamzásgátló kikapcsolja a petefészkeket és a hormonbevitelével ill. gyógyszermentes napokon a hormon megvonásával mesterséges ciklust idéz elő. Mivel ebben a mesterséges ciklusban a saját tested által termelt (vagy éppen nem termelt) hormonoknak nincs szerepe, ezért szabályossá válik a vérzés, amit tul.képpen a fogamzásgátló idéz elő. ;)

Félreértés ne essék, nem rossz dolog a bogyó (annak aki bìrja), de aamenstruációs problémákra nem ez a legjobb megoldás. Pláne, ha babát tervez az ember :)

Ez csak elfedi, meg nem oldja a gondot. Nekem úgy magyarázták el,nhogy olyan, mint amikor leragasztod a sebet a térdeden. Nem látszik, és talán nem is fáj, de attól még ott van ;)

2014. dec. 2. 12:30
 12/12 anonim ***** válasza:
én is terveztem a babát,már a 15-ik hétben járok... és szedtem a gyógyszert mert kellett. érdekes miután abba hagytam tökéletesen működött minden és pontosan jött meg a következő hónapokban is amikor már nem szedtem.
2014. dec. 2. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!