Lehet hogy a barátnőm terhes?
Figyelt kérdés
Pénteken kellet volna megjönnie , de még nem jött meg neki... Szed fogamzásgátlót, mással nem védekezünk.16 éves és most félek hogy baj van.
Mit tegyünk ?
2014. dec. 1. 08:58
1/11 anonim válasza:
Nyomás a patikába,vegyél terhességi tesztet!
2/11 Omirka válasza:
Lehetséges, hogy csak felfázott vagy valami vese problémája van
3/11 anonim válasza:
16 évesen még lehet rendszertelen a ciklus, lehetnek hormonproblémák, és pont ezért mert a hormonok még nagyon változnak a tabi nem a legjobb megoldás, főleg ha már régóta szedi. Eddig elég volt az a tabi amit szedett lehet már nem véd kellőképpen. (arról nem beszélve, hogy elfelejti az ember esetleg bevenni). Első körben vegyetek egy tesztet, azt reggeli vizeletből kell megcsinálni (Rossmann, Dm, Patika, Tesco stb. helyen lehet venni 800Ft-1500Ft) szerintem X-epil a legjobb 800Ft 2db Rossmann. Aztán ha egy héten belül nem jön meg neki a teszt pedig negatív akkor irány a doki. Ha poz a teszt akkor az a ti felelős döntésetek a jövőre tekintettel!
4/11 anonim válasza:
Jo lecke lesz ez hogy legkozelebb huzz egy gumit is :)
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) de pont miután kiírtam a kérdést kaptam tőle egy sms-est hogy megvan neki 😄 nagyon nagy kő esett le a szívemröl :3
De nagyon köszönöm a válaszokat :)
2014. dec. 1. 09:16
6/11 anonim válasza:
barátnőmnél gyógyszer mellett lett baba. másik ismerősömnél kétszer egymás után lett így baba... nekem nem volt vele bajom.
7/11 A kérdező kommentje:
A babával?
2014. dec. 1. 20:29
8/11 anonim válasza:
dinka :D a gyógyszerrel. most már lesz baba is de tervezett volt :) viszont mivel fiatal nagyon a párod tényleg nem igazán javasolnám a gyógyszert... :S inkább a gumi. fele annyira (se) jó mint nélküle,de biztosabb...
9/11 A kérdező kommentje:
Sok sikert a babához :D hat igen..eddig gumit használtunk...de hat nélküle...gumi nélkül az első 1 perc se volt xd...ma de M1 hat akk visza térek a gumihoz...nem akarom kitenni a barátnőm egy ilyennek...főleg ha abortusz lenne...habár mi már beszéltünk erről és nem vetetnénk el ha baj lenne...na ennyit eről :)
Köszi a válaszokat :)
2014. dec. 1. 20:59
10/11 anonim válasza:
hát igen főleg ilyen fiatalon abortusz... később sok bonyodalmat okozhat :S nagyobb megrázkódtatás mint gondolná sok ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!