Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Kb 3 hete szeretkeztünk,de még épp idejében kivette,viszont az elmúlt 1 hétben minden szagot érzek és rosszul vagyok tőlük,menzeszemnek 2 nap múlva kell megjönnie,viszont még semmi folyás váladék,pedig 10 éve mióta megjött először azóta folyamatosan volt,most semmi, ez lehet az vagy csak a menzeszem szórakozik velem ?
2014. nov. 28. 18:48
 1/4 anonim ***** válasza:
77%

Olyan nincs,hogy időben kivette!Lehet előváladéka is.

Magyarán mondva nem védekeztetek,mert a megszakításos közösülés NEM védekezés!

Így igen,lehetsz terhes.Ha nem jön meg,akkor tesztelj!

2014. nov. 28. 18:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudom,h előváladéktól is lehetek terhes ezért aggódok,3 hónapja dolgozok itt elsó naptol kezdve neméreztem se a festéket se a higító szagát,viszont kb 1 hete rendszeresen érzem,de nemcsak azt,hanem minden szagot mint egy vizsla,és rosszul is vagyok tőlük
2014. nov. 28. 18:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem értem. Tehát "kb"? És "idejében"?
2014. nov. 28. 19:51
 4/4 A kérdező kommentje:
körülbelül 3 hete szeretkeztünk,de időben kivette belőlem,és azért aggodom, h az e vagyok, vagy csak a szervezetem szorakozik velem, szerintetek?
2014. nov. 28. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!