Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 14 dpo-on leesett a hőm,...

14 dpo-on leesett a hőm, épphogy coverline felett volt. Ma reggelre azt hittem meg fog jönni, ehelyett felment 36,9-re. Nem teszteltem még, szerintetek érdemes? Hőgörbe alul

Figyelt kérdés
[link]

2014. nov. 30. 19:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem is leesett ma a hőm :( Ajjjj...(első voltam)
2014. dec. 2. 10:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Ó te szegény, az a legrosszabb, hogy ilyenkor egy hónapot kell várni megint, és olyan lassan mennek ilyenkor a napok. :-(( Nekem most péntek UH lehet hogy hülyének tűnök azzal amit mondok de én még ezt is várom. Sose gondoltam volna, hogy egy hüvelyi UH nak valaha is örülni fogok.

Timi

2014. dec. 2. 16:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Dehogy tűnsz hülyének! Teljesen megértem...mindent várunk ami a babával kapcsolatos! Nekem még nem jött meg, de szerintem a hőesés miatt holnap megfog! Még bizakodom azért:)
2014. dec. 2. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!