Ki ne várja holnapra?
Figyelt kérdés
2014. nov. 29. 17:10
2/25 A kérdező kommentje:
Ès hogy érzed? Mióta próbálkoztok?
2014. nov. 29. 17:45
3/25 anonim válasza:
Hát valójában még nem próbálkozunk tudatosan, de becsúszhatott, mert pár hónapja csak megszakítással csináljuk. Egyébként örülnénk neki. Azért "nem várom", mert nem érzem előjelét Mikulás jöttének :D
Ti mióta próbálkoztok?
4/25 A kérdező kommentje:
Első hónap de élesben nyomjuk :) remélem sikerül
2014. nov. 29. 17:52
5/25 anonim válasza:
Na akkor szurkolok Nektek, majd írd meg! :) Nem érzel semmi különöset? Ugyanúgy vagy, mint eddig máskor ilyenkor?
6/25 anonim válasza:
Én sem! De nem is tudom pontosan, h mikorra nem varom...4. "szabad" honapunk, elso homerozos :)
Nekem iszonyú hanyingerem van 4-5napja, émelygek, fejem faj, de nem tudom, h ez mar a baba, v csak vmi vírust kaptam el! Mikor teszteltek?
7/25 anonim válasza:
Én nem tartom valószínűnek a dolgot, de 1 hetet várok.
Egyébként kora du.-ra már elálmosodok mostanában.
8/25 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy pár napja a bal oldali petefészem szokott szurkolni.fájnak a melleim,enyhén megjön érzésem van.
2014. nov. 29. 20:43
9/25 anonim válasza:
Nekem már egy hangyányit elkezdtek fájni a melleim. Szóval sztem meg fog jönni...
10/25 anonim válasza:
6. vagyok! Nekem nem jott meg! Ti h álltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!