Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki mára vagy holnapra...

Van aki mára vagy holnapra nem várja? (06.17-18-19)

Figyelt kérdés
Sziaztok! Jó lenne tapasztalatokat cserélni megbeszélni a fejleményeket! :)

2014. jún. 17. 20:26
 1/5 anonim válasza:

Szia! Én mára nem várom... idegőrlő egy dolog... :S

mia

2014. jún. 18. 19:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Szio! Orulok, hogy irtal! Ne is mondd :S mar minden kis gorcsre azt hiszem, hogy megjon. Nagyon aggaszto. Na de csak pozitivan! Regota probalkoztok? Szoritok. Kata.
2014. jún. 18. 19:59
 3/5 anonim válasza:

hát... nekünk van már egy fiunk spontán terhességből, de ez most lombik. Az első lombikom. Sajnos tegnap már barnáztam, ma is erősen barnázok, de a lombiknál ez másképp van, elvileg nem számít, sokaknak volt barnázás meg vérzés mellett mégis terhesség. Ezért is plusz idegölő az egész...

holnap reggel tesztelnem kell mindenképp.

és Ti régóta próbálkoztok? Érzel valamit? Szokott előjele lenni a mensinek?

mia

2014. jún. 19. 09:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Hat, hogy mondjam egyszer mar volt jo par honap probalkozas. Akkor nem sikerult a baba. Elkeseredtem es buta dolog volt de lealltunk egy kicsit a temarol. Ez most az elso probalkozos honap. Ovu utan kb 9 nappal barnaztam de alig eszrevehetoen par napot. Azota szedules fejfajas es szornyen felvagyok puffadva. Ket napja kimaradt de gorcsolgetek. Mindig azt hiszem, hogy na most megjon este mar mindennel bekeszultem, hogy na most reggelre tuti! De aztan nem. De mindig jonnek aprobb gorcsok meg hasszurka. Tesztelni meg nem merek mert eleg stresszes ezaz idoszak es meg inkabb a sok vizsgadrukknak tudom be a kesest! Huuuh ez jo hosszu lett bocsi :) nagyon drukkolok neked es szoritok, hogy minden rendben legyen :) mennyi idos a nagyfiu mar? :)
2014. jún. 19. 10:13
 5/5 A kérdező kommentje:
De szerintem ez a barnazas nalad nem jelenthet feltetlenul rosszat. Van valami elojele annak , hogy meg fog jonni? Huuuh ez a varakozas...
2014. jún. 19. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!