Lehet még pozitív?
Figyelt kérdés
Sziasztok :) Ma egy hete, hogy késik, menstruációs tüneteim nincsenek viszont.. 3-4 napja csináltam egy tesztet délután ami nega lett. Lehet még pozi szerintetek? A cicim sem fáj és hányingerem sincs.. semmi..2014. nov. 29. 16:49
1/8 A kérdező kommentje:
Semmi tünetem és szerintem még korai is lenne viszont.. valamelyiknap a Valóvilág ment a tvben amit utálok csak pont azt adták és felfigyeltem rá, hogy pont kiesett valaki én meg..elbőgtem magam :D
2014. nov. 29. 16:53
2/8 anonim válasza:
Szerintem sajnos nem. De persze csak találgatni tudunk, akármi történhet.:)
3/8 anonim válasza:
Csinalj meg egy tesztet reggel. Menzesz steru erzesed sincs? Semmi? Azert drukkolok :) hatha
4/8 A kérdező kommentje:
Semmi mensi tünetem nincs. Az utolsó tesztemet pár napja keső délutáni esti pisiből csináltam ez nem számít? Persze holnap tesztelek csak kicsit aggaszt mert itt mindenki azt írja h már a nemvárt napján pozit tesztelt :(:(
2014. nov. 29. 17:10
5/8 anonim válasza:
Mindenkinel mas, nem muszaj pont a menzesz napjan pozitivat tesztelned, sot ahogy irtad, este csinaltad a tesztet, ami nem a legjobb. probald meg mindenkepp ujra a tesztet reggel :)
6/8 A kérdező kommentje:
Oké :) holnap v holnapután tesztelek :)
2014. nov. 29. 17:36
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!!:) Én is nagyon :)
2014. nov. 29. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!