Osszetett a kerdes, segienetek?

Bocsi de itt nekem valami nem kerek!
Irod: tavoli ismerosod- akkor mi jogon akarod megszolni a maganeletėvel??semmi kozzod hozza foleg meg nem ahoz hogy gyereket akar.
Felted tole a ferjedet? Mire fel? Ok? Vagy talan nem erzed olyan jo nönek magadat mint a kedves ismeros?
Ugy gondolom ti baratnok vagyok es nem ismerosok ha ennyire jol informalt vagy mindenrol vagy pedig minden leben ketkanal aki masok dolgaival torodnek. Foglalkozz a te eletedel biztosan neked is van dolgaid amire esetleg nem vagy buszke stb.... de mas dolgat igy kiteriteni gerenctelenseg mert merrem allitani hogy akirol irsz most azt szemeben a segget nyalod!

1 vagyok tevedes ne essen de nem elek ilyen eletet pont ezert ni cs is ilyen karekteru ismerosom! Azert megvalogatom hogy kibel beszelek vagy, kik a barataim!
De az ha a kerdezo beleszol masok eleteben ugy hogy semmilyen kapcsolatban nem allnak azzal csak magara huzza a vizzeslepedot!
Nem megdicsertem a not de nem erdekel mert nem az en eletem es nem engedem hogy barmilyen is kapcsolatom legyem ilyen nokkel! Egyszeru a megoldas nem kell vele szia puszi viszonyban lenni es akkor meg van oldva a problema! Amugy is mi a kozos tema egy ilyen novel?
De ha oda jar mint baratno akkor a kerdezo magat hibaztathatja csak mert lehet mas csalad pont ot beszelik ki hogy milyen baratnoje van!

Itt arról van szó szerintem, ahogyan én is érzek ilyen esetekben. Ha nem is annyira közeli ismerősöm, de valamilyen okból kifolyólag kapcsolatban vagyunk (pl. munkahely, baráti kör), akkor tudok róla ezt-azt.
Nem is értem, miért itélkeztek a kérdezőről, nézzetek kicsit mögé.
Tehát ha lenne nekem is egy ilyen "távolabbi" ismerősöm és tudnám róla ezeket a dolgokat, még ha nincs is közöm a gyerekvállalásához, sajnálnám a születendő gyerekét! Annak tudatában, hogy valószínűleg végigfüstölné a terhességét, esetleg italozna is, valamint a későbbiekben sem igazán változna meg, hiszen ő ilyen. Ennyi a lényeg, én maximálisan megértelek, kérdező.
Egy 2 éves kisfiú anyukája.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!