nekem is pont vasárnap volt az ovum , és 6-kára nem várom!!!! én is =észlelem= a tüneteket, de az is lehetséges , hogy beleélem magam!!! :( Majd kiderül :) Szorítok mindenkinek , hogy sikerüljön!! Majd írjatok mi lett
2014. nov. 28. 20:41
12/23 anonim válasza:
Kedves utolso nem kell "sem irigyelni, sem sajnalni" masokat azert, mert megmondjak oszinten a velemenyuket. Mindenki izgul ha babat var, hogy mi is lesz, sikeres-e a honap. Nem a kerdezot akarjuk bantani, csak olyan dolgot mondunk aminek utana lehet jarni percek akatt. Teljesen mas, ha pl. neked a menstruaciodig van 4 nap es tuneteid vannak! Ezuton kivanok mindenkinek szerencset. Es pozitiv honapot.
2014. nov. 28. 20:44
13/23 anonim válasza:
Elnezest, utolso elottinek szolt a valasz.
2014. nov. 28. 20:47
14/23 anonim válasza:
Valaki 6-8honapig eszre sem veszi, h terhes, van olyan is aki a megfoganas pillanatában mar érzi, h várandós! Gondolom hallottál mind2rol, es van valóság alapjuk! Kitettem ezt a szamomra is furcsa kérdést, h vajon erezhetek e ennyi ido elteltével babam tüneteket es képzeld érkezett ra olyantól valasz, aki ugyanígy volt es terhes...ügyesek vagytok, h kibirjatok, nyilván nem is csalodtok akkorát, ha nem jott össze, mint mi, ahhoz is kitartás es erő kell, h 3honapig ne mondja el senkinek, en pl ezt sem bírnám ki! En azt mondom, h mindenki mas, nem kell vkit azert lehurrogni, m o maskepp éli meg, mint mas!
2014. nov. 28. 21:53
15/23 anonim válasza:
Kicsit el vagy tevedve, itt mar reg nem a kerdesrol / es a kerdezorol van szo. Es azt sem ertem, hogy ki hurrogott le kit?! Adtam/adtunk tanacsot! Ennyi! Gondolkodjatok mielott alaptalanul vadaskodtok!
Tett fel a kedves kerdezo kerdest, adtam valaszt, es kivantam neki minden jot! Annyi negativumot irtam, h 5 nap utan nem lehet az, amit erez. Ha valaki nem azt mondja, amit hallani akartok, akkor az illeto mindjart negativ es rosszat akar ugyebar. Es nyomod a szoveget a teherbeeses nehezsegerol amikor semmit nem tudsz, peldaul rolam! Hat
2014. nov. 28. 23:18
16/23 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.
De ne vitatkozatok legyszives. En szivesen fogadom mindegyik valaszt,hiszen annal tobb a tapasztalat,tartsunk ossze,hiszen anyian vagyunk aki ,kisbabara var,es orulhetunk ha valaki segit tanacsal ,v,tapasztalattal ,a masik,non,mert ugye nogyogyaszhoz nem rohangalhatunk alandoan?!
En senkit itt nem bantok.,ha van meg valasz en szivesen fogadom tovabbra is.
2014. nov. 29. 05:17
17/23 anonim válasza:
Egyertelmu, h 5 nap alatt nem erezhetsz semmit...nem errol van szo, hanem az egesz gyakorikerdesek oldalon hozzaszolokrol! Mindenki irkalja, h minek tesztelni, meg h erezhetnel bármit is, stb es ezzel szegény kerdezoket lehurrogjak! Nem vagyok eltevedve, próbálok segiteni ugyh a velem egy cipőben jaroknak, h nem bántom meg oket! De ezzel nincs mindenki igy! Ha akarod magadra veszed, m en meg mar rég nem a te kommentedrol beszelek, hanem azokról akik azt irjak, h ne eljetek bele magatokat! Sajnos en is hónapról honapra beleelem magam...
2014. nov. 29. 09:47
18/23 A kérdező kommentje:
Egyet ertek veled utolso kedves valaszolo.
Nem konyu nem bele elni magunkat!
Plane aki evek ota var a baba erkezesere.
Minden apro,vagy feltuno jelekre felfigyelunk,mert kapaszkodunk az utolso ,szallmaszalban is.
Rolam anyit hogy tegnap ota nem volt semi has szurka,sem gorcs,semi..hmm
Remenykedem ,nagyon lanyok.
2014. nov. 29. 12:18
19/23 anonim válasza:
Én vagyok az utolsó válaszoló, meg az utolsó előtti előtti...nekem a hőm még mindig fent van, ugyh holnap tuti nem jon meg...ma icipici hanyingerem volt csak, de iszonyatosan kijött az allergiam! Kínoz honapok ota, gyogyszert nem szeretnek ra szedni, orrspray meg mar nem használ...nem tudom mikor er mar véget!? Bizom benne, h fent marad a hőm meg jó sokaig :)
2014. nov. 29. 13:25
20/23 A kérdező kommentje:
Megertelek,en is szenvedek allergiam van,en sem szedem most rendszeresen az allergia gyogyszert. Es drukkolok neked hogy babas legyel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!