Mi lehet ez a furcsa fajdalom? Lehet sikerult a baba?
Figyelt kérdés
Mult het vasarnap volt ovum, iszom a palastfu teat .
Ma olyan fura a hasam puffadt es mindjart megjon erzesem van,derekam is erzem.
Tegnap feltunoen volt sok kremes folyasom.
Lehet beagyazodas? Vagy a palasfu teatol?
Koszonom a segitseget!
2014. nov. 28. 12:07
1/23 anonim válasza:
Nekem folyásom nem volt, a derekam fáj meg a mellem és hasszurkákat éreztem.Mikorra nem várod?
2/23 anonim válasza:
Szia!Szerintem lehet beágyazódástól,nem hinném,hogy a tea okozná.Nekem most pl,már két napja görcsöl a hasam,még éjszaka is arra ébredtem,hogy szúrlál vagy görcsöl.És csak pisiléskor rózsaszínes a papír,de nem véres.Én sem tudom mi van velem.Reménykedem:)
3/23 A kérdező kommentje:
Dec.07. Re nemvarom ,de nagyon nem!.
Pont a szuli napomra :-
A beagyazodas alatt szurkalhat a petefeszkeim is?
2014. nov. 28. 12:28
4/23 anonim válasza:
5 nap utan nem erezhetsz semmit sem. Legalabbis nem beagyazodast.
5/23 A kérdező kommentje:
Elmult mar .. nagyon remenykedem bene hogy a baba feszkelte be magat.
2014. nov. 28. 13:15
6/23 anonim válasza:
Kivanom, hogy igy legyen, de ilyen rovid idon belul nem tortenhetett meg.
7/23 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Nekem is vasárnap volt ovum és 7-ére nem várom :)
8/23 anonim válasza:
utolsó vagyok, oda se mertem írni az előbb, de én is érzek valamit, de nem mondok inkább semmit, emrt lehurrognak, amiben persze van igazság, de én meg leírom, hogy mit érzek. Aztán, hogy mitől van ez...a jó ég tudja, kiderül :)
9/23 A kérdező kommentje:
Kedvesek vagytok :-)
Jajjj ugy bizakodom ,majdhogy nem harom eve varunk a babucira.
Gyonyorubb karacsonyi ajandek nem is lehetne.
De azert ott van a DE! Nem elem bele magam mert annal nagyob lesz a csalodas.
2014. nov. 28. 14:59
10/23 anonim válasza:
Az a baj lanyok, h ebbe nem lehet nem beleelni magad! Annyira irigylem vagy lehet sajnalom azokat, akik lehurrogjak a masikat! En 30-ra nem varom, 4napja botrányosan hanyingerem van! Nem tudom, h vírus, v korai tünetek, de tul korainak tartom! Nem szeretnek tesztelni ido elott, reménykedem, bizom benne, h a Mikulás egy pozi teszttel ajándékoz meg! Szorítok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!