Van még itt olyan (rajtam kívül), akinek az lenne a legszebb karácsonyi ajándéka, ha decemberben derülne ki hogy kisbabája lesz?
Éééééééééénnnn!!!! Első hőmérőzős, 4. próbálkozós hónapunk! Itt a görbém
Pár napja kínzó hányinger gyötör...nem tudom hova tenni :(:)
Én is dec 1 -re nem várom.Türelem sajnos nálam se megy,így lehet tesztelek még ha pofira is esek megint,mert párom is megjegyezte hogy ilyenkor egy héttel előtte mindig hisztis p*csa vagyok egy igazi őssárkány aki mindenbe és mindenkibe beleköt.Nah ez most nincs,fáj tegnap óta a cicim és nem fáj a hasam se.
Írok amint tudom mi a helyzet :)
Pont ez jart a fejembe e honapban vegig hogy milyen jo lene egy szep pozitiv teszt a karacsony fa ala.
2.5 eve varunk a babara.
A legesleg szebb ajandek lene!
Drukokkolok magunknak itt hogy babasak legyunk :-)
Decemberre vártunk volna a mi kicsi angyalkánkat.... :(
De sajnos 5 hónappal ezelőtt , élettel összeegyezhetetlen betegség miatt , meg kellett szülnöm. :( most igyekszem másra gondolni , ebben a hónapban kezdtünk el a gyerek projektet ,december6-tól nem várom és , ha a Jézus meghallgat akkor pozitív tesztet kapok ajándékba...... én nagyon szomorú vagyok , de erősnek kell lennem nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!