Nem puffadok, nem fáj a cicim mint szokott 3nappal vagyok mensi előtt, lehet ez babás tünet?
Figyelt kérdés
2014. nov. 26. 13:06
2/4 anonim válasza:
Vagy igen, vagy nem. Persze bármi lehet, ha onnan nézzük, de sztem ne éld bele magad semmibe, az a biztos amikor nem jön meg/vagy megjön. Nem tudom mióta próbálkoztok, és tudom, hogy nehéz megállni a jelek figyelését, de sokszor félrevezetőek lehetnek, és sajnos az ember hajlamos tüneteket produkálni. Szóval türelem! :)
3/4 anonim válasza:
Mensi előtt még kár ezeket ilyen rágörcsölve figyelni. valakinek van tünete, valakinek nincs. majd tesztelsz pár nap múlva és kiderül. itt senki nem tudja neked megmondani, hogy terhes vagy e. türelem.
4/4 anonim válasza:
Az a tuneted hogy nincs tuneted vagy hogy van ez? :) ne gorcsolj ra, tok felesleges. Ha akar jonni, jonni fog, varj par napot tesztelj es meglatod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!