Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt valakinek olyan hogy a...

Volt valakinek olyan hogy a 18 hetes sima ultrahangon kisfiút mondtak és aztán mégis kislány lett?

Figyelt kérdés
Ma voltunk a 18 hetes uh-on és az orvos azt mondta nagy valószínűséggel kisfiú lesz. Megmondom őszintén kicsit csalódott vagyok mert már van egy 6 éves fiam és most nagyon lányt szerettünk volna. Természetesen ha kisfiú lesz ismét akkor is imádni fogjuk de mégis. Komolyan az uh alatt majdnem elsírtam magam és most is a sírás kerülget. Volt valakinek ilyen hogy kisfiút mondtak aztán mégis kislány lett. 2 hét múlva megyünk 4d-re remélem ott mást fog látni a doki de ha mégse akkor is örülni fogok majd remélem feldolgozom hogy fiús anyuka leszek.
2014. nov. 25. 16:33
 1/10 anonim ***** válasza:
65%

Fordítva szoktak tévedni.

Figyelj, annyi ember hiába vár babára, nem mondod komolyan, hogy ez gond? Beszélgess eggyel, akinek a lombikok sem jöttek össze, más szemmel fogod látni a világot.

2014. nov. 25. 16:38
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

Hát ha valamit látott a doki a lábacskái között, az ritkán tűnik el :).

Örülj a pici fiadnak!!

2014. nov. 25. 16:41
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
A nővéreméknek simán és 3D-n is fiút mondtak végig.Mikor megszületett közölte az orvos,hogy kislány.
2014. nov. 25. 16:49
 4/10 anonim ***** válasza:
74%

Mi 11 éve küzdünk azért, hogy végre babánk lehessen. Kisfiú vagy kislány, teljesen mindegy lenne, csak végre lehetne már nekünk is egy kis csöppségünk! ...A sírás engem is szokott kerülgetni. Csak engem azért, mert még a lehetőséget sem kapom meg, hogy példamutató, szerető anyukája lehessek egy kis emberpalántának...

Ez persze, nem a kérdésedre válasz, csak gondoltam, leírom...

2014. nov. 25. 17:00
 5/10 A kérdező kommentje:
Hat most nagyon elszegyeltem maga. Utolso nagy sajnalom hogy nektek ennyi eve nem jon ossze. Remelem hamarosan sikerul es te is atelheted az anyasag oromeit. Teljesen igazatok van mindegy hogy mi van a laba kozott akkor is a mienk es nagyon fogjuk szeretni :-)
2014. nov. 25. 17:13
 6/10 anonim ***** válasza:
71%

15 hetesen lányra tippeltek,17 hetesen fiúra.18 hetesen takarta magát.23 hetesen lány.

Majd meglátjuk ha kibújik :)

2014. nov. 25. 18:23
 7/10 anonim ***** válasza:
55%

Én ugyanígy éreztem par percig mikor a 3.fiamat vártam.Tudom nem szép dolog,imadjuk a picit,de logikusan 2 fiu utan lányban bíztunk akkor..

A kérdésedre válaszolva attól függ milyen jó ultrahangos orvos nézte,mert ha jó akkor kevés esèly van a változásra!

Nekem nagyon profi orvos nézte,szepen megmutatta miert fiú,ès egyszer sem tévedett!

2014. nov. 25. 20:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekünk a 16. héten megmondták h fiú...és az is maradt végig! Most várom a 2. babánkat, hát kíváncsi leszek! :)
2014. nov. 25. 21:41
 9/10 anonim válasza:
Na mi lett?
2015. júl. 23. 00:07
 10/10 A kérdező kommentje:
Kisfiú és imádom! Nem adnám már oda 100 lányért se! :-)
2015. júl. 23. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!