Volt valakinek olyan hogy a 18 hetes sima ultrahangon kisfiút mondtak és aztán mégis kislány lett?
Fordítva szoktak tévedni.
Figyelj, annyi ember hiába vár babára, nem mondod komolyan, hogy ez gond? Beszélgess eggyel, akinek a lombikok sem jöttek össze, más szemmel fogod látni a világot.
Hát ha valamit látott a doki a lábacskái között, az ritkán tűnik el :).
Örülj a pici fiadnak!!
Mi 11 éve küzdünk azért, hogy végre babánk lehessen. Kisfiú vagy kislány, teljesen mindegy lenne, csak végre lehetne már nekünk is egy kis csöppségünk! ...A sírás engem is szokott kerülgetni. Csak engem azért, mert még a lehetőséget sem kapom meg, hogy példamutató, szerető anyukája lehessek egy kis emberpalántának...
Ez persze, nem a kérdésedre válasz, csak gondoltam, leírom...
15 hetesen lányra tippeltek,17 hetesen fiúra.18 hetesen takarta magát.23 hetesen lány.
Majd meglátjuk ha kibújik :)
Én ugyanígy éreztem par percig mikor a 3.fiamat vártam.Tudom nem szép dolog,imadjuk a picit,de logikusan 2 fiu utan lányban bíztunk akkor..
A kérdésedre válaszolva attól függ milyen jó ultrahangos orvos nézte,mert ha jó akkor kevés esèly van a változásra!
Nekem nagyon profi orvos nézte,szepen megmutatta miert fiú,ès egyszer sem tévedett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!