Soluna kérdése:
Valaki járt már így? Merjem bevenni a gyógyszert?
Figyelt kérdés
Október 19. óta nem volt mensesem. Tervezzük a babát. Ma voltam dokinál nem látott terhességet. Felírta a tablettát , hogy szedjem be, hogy megjöjjön. Vért vettek Béta HCG-re. Méhnyálkahártya meg van vastagodva. Annyit látott, hogy egy tüsző bent maradt a petevezetékben. Kérdésem a következő: Volt akinek a vizeletteszt negatív volt, de a vérteszt már pozitív? Válaszokat előre is köszönöm. Csak furcsállom, hogy pont most amikor nekiálltunk a gyerkőcnek (második) akkor van ilyen helyzet. Első gyermekemmel hamar teherbe estem.#terhesség #elmarad menses
2014. nov. 25. 13:58
1/14 anonim válasza:
Szerintem a HCG eredményt még megvárhatnád. Az elég hamar el szokott készülni. Milyen gyógyszer kaptál? Nekem volt, hogy Duphastonnal hoztuk meg, ez egy progeszteron tartalmú gyógyszer, ez első trimeszterben is ezt kaptam hormonpótlásként. Ha ilyen kaptál, attól nem lesz baba a babának, ha ott van, sőt!
2/14 anonim válasza:
* baJa a babának... már mindenre babát írok... :)
3/14 A kérdező kommentje:
Norcolutot 5 mg, kaptam
2014. nov. 25. 14:12
4/14 A kérdező kommentje:
Megvárom a vérvételi eredményt biztos ami biztos
2014. nov. 25. 14:56
5/14 anonim válasza:
Hát, a Norcolut az biza nem Duphaston, teljesen más típusú gyógyszer... :/ Azt tényleg nem lehet, ha baba van.
6/14 A kérdező kommentje:
Kíváncsi leszek a vérvétel eredményére. :/
2014. nov. 25. 15:13
7/14 anonim válasza:
így van, feltétlenül várd meg a véreredményt, és ha nincs baba, akkor a norcolut valóban meghozza a vérzésedet.
jelentkezz majd az eredménnyel kérlek!
8/14 A kérdező kommentje:
Csütörtökre lesz eredmény! Akkor írok!
2014. nov. 25. 16:42
9/14 A kérdező kommentje:
Tegnap este óta barnás folyásom van, a fertőzést a doki tegnap kizárta. :(
2014. nov. 26. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!