Miért érzem azt hogy undorodok, viszolygok a terhességtől?
Nagyon rossz érzéseim vannak ezzel kapcsolatban, rosszul vagyok ha terhes nőt látok, ahogy elgondolom h fejlődik, és kellemetlen fájó érzéssel azonositom, ahogy táplálkozik belőled, meg mikor nagy és rúg,...szülésről meg nem is beszélve....szokott eszembe jutni hogy akarok majd egy fiút, de mindegyik kapcsolatom nagyon rosszul alakult a férfiakkal....és nagyon nem vagyok felkészülve rá hiába jön rám a nyomás szüleimtől, v nagyszülőmtől h gyereket kellene már szülnöm, és úgy érzem soha nem akarok, mert nagyon rossz érzéseim vannak...
27 N
Azt, hogy miért undorodsz a gyerekvállalástól, várandóságtól neked kell rágyere. Esetleg pszichológus segítségét kérheted. Sok oka lehet:
-negatív család minta, ezt nevelték beléd, rossz tapasztalat valamilyen közeli hozzátartozódtól, rossz élmény
-esetleg az apukád nem becsülte meg az anyukádat és nem értékelte őt, mint nő és anya, nem volt megbecsülve eléggé
Szerintem rengeteg oka lehet. Ezek jutottak eszembe kapásból, de csak a saját példáim miatt. Nekem sokat mondták itthon, hogy nem fogok kibírni egy szülést és már pici koromba, ha fájt valamim kiröhögtek a szüleim, hogy így egy szülést én hogy fogok túlélni... Na most szerintem ezt nem kell magyarázzam, hogy abban az esetben, ha már egy kicsi óvodás gyereknek ilyen dolgokat mondanak és félelmet nevelnek belé nem csoda, hogy félni fog később felnőttként is. Tudat alatt ez szerintem bennünk marad és ezt valahogy tudatosan kell irányítani, mert tudom, hogy hülyeségeket magyaráztak.
Köszike:) Aranyos vagy:) Minden jót nektek!:)
Remélem h vàltozni fog nekem is...mert még nem talàltam meg ...és remélem negativ érzéseim is elmúlnak idővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!