Pozitív vagy negatív? Nekem is szükségem lenne sasszemekre!
2014. nov. 23. 16:10
1/10 anonim válasza:
Halványan de mintha ott lenne a csík.
2/10 anonim válasza:
Szia! Át tettem negatívba a képet, és sajnos ez negatív :( próbáld meg 2 nap múlva :) drukkolok neked! :)
3/10 anonim válasza:
Nagyon-nagyon halvány,de mintha ott lenne a második csík...szerintem pozi:)
4/10 anonim válasza:
Nekem is látszik ott valami, monitorfüggő is lehet. Én ismételnék.
5/10 anonim válasza:
látok vmit,de az száradási csík.
6/10 anonim válasza:
én látom a második csíkot! tesztelj holnapután is. drukkolok.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kezecske! Látom ha csak ránézek spontán, nem kell forgatnom, de a kisfiammal már 9. dpo-n egy fokkal erősebb volt az xepil, azért vagyok bizonytalan. :( holnapután ismétlek, majd megírom. ;)
2014. nov. 23. 18:14
8/10 anonim válasza:
Nem akarlak lelombozni, meg ettől neked még lehet baba, de nekem ugyanez a teszt ugyanígy nézett ki (fel is tettem 3 napja(, de azóta minden 25-ös reggeli pisis totál negatív volt, és ma este meg is jött. Sztem száradási csík, próbáld xepillel.
10/10 A kérdező kommentje:
igen, de hasonló az eredmény, nem tudom eldönteni, hogy plusz vagy sem. még mindig nem jött meg. kicsit kezdek aggódni.
2014. nov. 25. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!