Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Negatív? Képek lent.

Negatív? Képek lent.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

A ciklusom most érdekes, mert elõbb volt ovum, mint ahogy a ciklus.hu írta, a mensimet így holnapra tette. Azért teszteltem elõbb, mert így tegnapra màra nem vàrtam.

2014. nov. 23. 11:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Negativ!
2014. nov. 23. 11:41
 2/9 anonim ***** válasza:
igen
2014. nov. 23. 11:43
 3/9 anonim ***** válasza:
full nega
2014. nov. 23. 11:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ismételd meg!
2014. nov. 23. 12:12
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
Hihetetlen hogy senki nem tud várni pár napot! Mindenki csak tölti fel a képeket a tesztről! Ha egy hétig késik a menszi akkor teszteljetek! Ez nem olyan bonyolult! Pár nap az egész és lesz egy egyértelmű teszted! Második babámat várom, életemben 2 tesztet csináltam...mindkettőnél egy hét késés után, és egyértelműen pozik voltak!
2014. nov. 23. 12:53
 6/9 anonim ***** válasza:
46%

Ha akarok, látok rajta valamit, de ismételj holnap.

Utolsó, jó neked, hogy ilyen könnyen megy. Nekem is két babám van, de kb. 1000x teszteltem, mert küzdenem kellett mindkettőért. Ennyi. Nem vagyunk egyformák.

2014. nov. 23. 14:26
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
Nem bántásnak szántam amit írtam! Csak sokan meg sem várják hogy késsen a nem várt! Felesleges idegőrlés naponta tesztelgetni, hiszen attól nem lesz hamarabb pozitív! Bocsánat ha megbántottam bárkit, és szurkolok mindenkinek aki tervezi a babát...csak legyetek türelmesek. A stressz csak árt ebben az esetben.
2014. nov. 23. 14:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Látom, hogy mire gondolsz..de ez nem jelent semmit nagyon bizonytalan. Számtalan halvány,alig látható, ide oda forgatva látható tesztem volt és egyszer sem voltam terhes :(
2014. nov. 23. 23:14
 9/9 A kérdező kommentje:

Hàt igen, tegnap sajnos megjött. :(

Azért köszönöm, hogy megnéztétek!

2014. nov. 24. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!