Negatív? Képek lent.
Figyelt kérdés
A ciklusom most érdekes, mert elõbb volt ovum, mint ahogy a ciklus.hu írta, a mensimet így holnapra tette. Azért teszteltem elõbb, mert így tegnapra màra nem vàrtam.
2014. nov. 23. 11:38
5/9 anonim válasza:
Hihetetlen hogy senki nem tud várni pár napot! Mindenki csak tölti fel a képeket a tesztről! Ha egy hétig késik a menszi akkor teszteljetek! Ez nem olyan bonyolult! Pár nap az egész és lesz egy egyértelmű teszted! Második babámat várom, életemben 2 tesztet csináltam...mindkettőnél egy hét késés után, és egyértelműen pozik voltak!
6/9 anonim válasza:
Ha akarok, látok rajta valamit, de ismételj holnap.
Utolsó, jó neked, hogy ilyen könnyen megy. Nekem is két babám van, de kb. 1000x teszteltem, mert küzdenem kellett mindkettőért. Ennyi. Nem vagyunk egyformák.
7/9 anonim válasza:
Nem bántásnak szántam amit írtam! Csak sokan meg sem várják hogy késsen a nem várt! Felesleges idegőrlés naponta tesztelgetni, hiszen attól nem lesz hamarabb pozitív! Bocsánat ha megbántottam bárkit, és szurkolok mindenkinek aki tervezi a babát...csak legyetek türelmesek. A stressz csak árt ebben az esetben.
8/9 anonim válasza:
Látom, hogy mire gondolsz..de ez nem jelent semmit nagyon bizonytalan. Számtalan halvány,alig látható, ide oda forgatva látható tesztem volt és egyszer sem voltam terhes :(
9/9 A kérdező kommentje:
Hàt igen, tegnap sajnos megjött. :(
Azért köszönöm, hogy megnéztétek!
2014. nov. 24. 07:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!