Ez szellemcsik vagy pozi? (kep lent)
2014. nov. 23. 11:48
1/11 anonim válasza:
szia latom a csikot de nagyon halvany... nem ismerem ezt a tesztet de probald ujra par map mulva remeljuk nem szaradas, drukkolok :D
2/11 anonim válasza:
Mintha lenne valami, tipikus megismétlős.
4/11 anonim válasza:
nekem volt ilyen és nem volt baba időn túljött ki mi?
5/11 anonim válasza:
Szerintem ez negatív. A clearblue hajlamos ilyenre.
6/11 anonim válasza:
a csík ott van! tesztelj egy másik tesztel, én drukkolok neked!
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! időn belül jött ki 1 nap meg a mensiig
2014. nov. 23. 13:04
9/11 anonim válasza:
nem tetszik nekem ez a teszt. az első képen mintha ott lenne egy csík, de nagyon más a színe, mint a kontrollcsíknak, a másik képen meg mintha a tesztcsík fehér lenne (nekem is volt olyan tesztem, azért tudom, az milyen, az nem pozitív, csak elázott, sajnos azt könnyen megcsinálják, a legnagyobb odafigyelés mellett is, és körülötte felgyűlt a festékanyag, és az pont azért fehér, mert nincs hcg, amit felszívjon). tesztelj két nap múlva, ha addig nem jön meg. szorítok nagyon, de nem igérhetek sajnos semmit. majd mindenképp írd meg, hogy mi lett! remélem, csak korai teszt volt, és hamarosan anyuka leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!