SOS! Honnan tudjam hogy szellemcsík vagy halvány pozi? (fotón nem látszik semmi)
3 nap múlva kéne megjönnie és ma reggel csináltam tesztet, ami kb 4 perc múlva nagyon-nagyon halvány rózsaszínes pozitív lett, vaterás 10-es teszttel csináltam. Azt írja hogy 5 percet kell várni ahhoz, hogy tuti negatív legyen a teszt és max 30 perccel később le kell olvasni.
Próbáltam fotózni de a gépünk szar uh nem látszik semmi...
Az a bajom hogy már pár hónapja ugyanezen a teszten volt szellemcsíkom, de az csak a fény felé fordítva látszott, és később jött ki, szürkén.

Akkor tesztelj, amikor már nem várod. Nekem is volt szellemcsík nem egy teszten (vaterásat használok), amire simán ráfogtam, hogy "mintha" pozitív lenne. Csak fény felé fordítva látszott, nagyon kellett nézni... Teljesen beborítottam magam, mert elhittem, hogy ez poz. lehet, csak még alig-alig az! Persze megjött. És nagyon-nagyon sírtam.
Ma már úgy csinálom, hogy várok a menszeszre, ha nem jön meg a várt napon, akkor másnap reggel elő pisiből 10-es teszt. És ki is dobom 10 perc elteltével, ha nem poz., nem nézegetem később, hogy hátha... Ha terhes vagy, az látszik a teszten, nem kell mikroszkóppal keresgélni. Tudom, hogy irtó nehéz, de ajánlom ezt a módszert, mert egyébként pénzpocsékolás és felesleges fájdalmat okozol magadnak!
(Két terhességem volt, és egy kisfiam van ma már, mindkét esetben rögtönkét csíkos, amint felfutott a vizelet... És egyértelműen. )

Hát ezt csak onnan fogod megtudni, hogy megvárod amikor meg kellene jönnie és ha nem jön meg tesztelsz. ha ez nem szellemcsík hanem halvány pozitív akkor erősebb lesz. Ha a másik akkor nem látsz semmit. Vagy akár meg is jön.
Szóval tudom mennyire idegőrlő, de muszáj várakoznod. ha nagyon nem bírod akkor 2 nap múlva ugyan olyan teszttel tesztelj reggeli pisiből és lehet az is egyértelműbb lesz már.

Egyet értek az előttem szólókkal.Várd meg, hogy kimarad-e, 3 nap nem olyan sok idő:)
Képzeld nekem kimaradt után csak 6 nappal lett pozitív a tesztem...már teljesen elkeseredtem, hogy baba sincs menzi sincs...azthittem valami bajom van.türelmesen vártam még pár napot és 6 nap késés utàn lett egy szép pozi tesztem:)
16hkm
Jaj lányok, igen, tudom hogy igazatok van, de ki bírja azt kivárni?? :-))))))))) Lehet jobb lett volna nem tesztelnem úgy nem lennék kétségek közt... De úgy megörültem a csíknak...
Az a fura hogy szinte minden hónapban ezzel a teszttel szoktam tesztelni és még sosem volt ilyen hogy kb 4 perc után megjelenjen egy nagyon halvány csík...
Azt hiszem veszek egy másfajtát mert ez a fajta teszt nem nagyon tetszik nekem.
Hú 3., gratulálok!
Nekem ez a 2. baba lenne, az elsővel a 25. napon egyértelmű pozitívat teszteltem (másfajta teszttel), de akkor 25 napos ciklusaim voltak.
MOst 28 naposak és ma vagyok a 25. napon.

Bár mindenki azt mondja, hogy várd meg a "nem vártat", és igazuk is van, viszont a szellemcsík száradáskor jön ki, és szürkés árnyalatú. Ha rózsaszín, ráadásul 4 perc után kijött, ez elég jól hangzik.
Szeretnék Neked gratulálni 3-4 nap múlva. Megírod a további fejleményeket? :)

Nekem olyan halvany volt a teszten a csikom, hogy szegeny ferjem ferfi szemmel nem is latta. :) Hiaba mutattam neki semmit nem latott. En mar termeszetes fenynel, neon lampanal, normalis lampanal, arnyekba, napon... mindenhol nezegettem es hol lattam, hol nem. :) En ekkor voltam a ciklusom 27-dik napjan. Vartam 2 napot es egyertelmu pozitiv lett (ez volt a masodik terhessegem).
Az elso terhessegemmel a ciklusom 37-dik napjan meg negativat teszteltem. A 40-dik napon gondoltam kerek idopontot a dokihoz mert valami gond lehet, hogy nem jon meg a mensim es ekkor pozitivat teszteltem. Ez pont a fogamzasgatlo abbahagyasa utanni honapban tortent igy gondolom a ciklusom nem volt beallva 28-32 naposra hanem meg meg volt kicsit zavarodva es keson volt peteeresem.
Aranyosak vagytok. Ezek szerint ez mindenkinél nagyon más.
Mindenesetre ma elmegyek a gyógyszertárba venni tesztet és 1-2 nap múlva csinálok újra és megírom! :-) Drukkoljatok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!