Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SOS! Honnan tudjam hogy...

SOS! Honnan tudjam hogy szellemcsík vagy halvány pozi? (fotón nem látszik semmi)

Figyelt kérdés

3 nap múlva kéne megjönnie és ma reggel csináltam tesztet, ami kb 4 perc múlva nagyon-nagyon halvány rózsaszínes pozitív lett, vaterás 10-es teszttel csináltam. Azt írja hogy 5 percet kell várni ahhoz, hogy tuti negatív legyen a teszt és max 30 perccel később le kell olvasni.

Próbáltam fotózni de a gépünk szar uh nem látszik semmi...

Az a bajom hogy már pár hónapja ugyanezen a teszten volt szellemcsíkom, de az csak a fény felé fordítva látszott, és később jött ki, szürkén.

2013. okt. 10. 08:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

SZiasztok!

Hú ez a kérdés már jó régi, de azért megírom. Baba lett a "szellemcsíkból".

Vaterás teszttel teszteltem első nap, ami nagyon halvány lett, alig látszott, délutánra már szinte semmit, vettem másik tesztet a gyógyszertárban, ami másnap már egyértelmű pozitív lett :-))

Most már a 14. hétben vagyok a babával!

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

2013. dec. 19. 21:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Na de szuper! Gratulálok!
2013. dec. 19. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!