Ebből még lehet valami?
Akkor nekem is meg kellett volna jönnie: [link] A 29. ciklusnapra nem vártam, aznap esett is a hőm 2 tizedet, plusz még vérfolt is volt előtte pár nappal.
Ehhez képest babás lettem.
Szóval a remény tényleg csak akkor hal meg, ha megjön a vérzés - és akkor is új ciklus, új remény. Első voltam, 29h km
Oki, nézd meg a te hődet, az szépen beállt 37-re, miután hullámzott egy egész hétig. Mellesleg az enyém is ilyen volt, bár én nem véreztem.
Lehet lesz még belőle valami, de szerintem ne élje bele magát.
De akkor már Utrogestant szedtem, attól persze, hogy beáll.
Arra akartam csak kilyukadni, hogy egy-két tizedes esés nem jelenti FELTÉTLENÜL azt, hogy megjön a menszesz. Reménykedni szabad, lehet, sőt kell is. Nem vagyok az a típus, aki ovu után 5 nappal azt mondja, hogy ez tuti babás görbe, sőt, épp az ellenkezője vagyok. De nem szabad addig feladni, amíg meg nem jön.
Ha a hőmből indulok ki, én se gondoltam volna, hogy baba lesz. Ez volt életem legcsúnyább görbéje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!