Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalt hőmérőzős csajok...

Kriszta81 kérdése:

Tapasztalt hőmérőzős csajok szerintetek akkor most mi a helyzet nálam?

Figyelt kérdés
Ez az első görbés hónapom. A menstr. óta 36,6 fölé nem ment a hőm. Ma vagyok a 14.napon. Reggel 4:40kor megébredtem, ki kellett mennem pisilni. Azt gondoltam, hogy megmérem inkább előtte, mert a lányom úgysem engedi már, hogy túl sokat aludjak. 36,2 lett. Morphy, most richtig nem ébredt fel hajnalban. 7:10kor ébredés után megint megmértem és most meg 36,7 lett. Akkor most melyik eredmény a helyes? Lehetséges, hogy ez alatt az idő alatt meg volt a tüszőrepedés? Vagy ez hülyeség? Arra is gondoltam, hogy esetleg a pajzsmirigyemre szedett gyógyszer befolyásolhatta (hajnalban hőmérőzés után vettem be). Szerintetek mi a helyzet?
2010. jan. 29. 07:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy megvolt a tüszőrepedés, de ez csak néhány nap múlva fog kiderülni. Ha a hőd tartósan fenn mjarad, akkor igen, megvolt.

Azt a hőértéket vedd figyelembe, ami közelebb van a szokásos mérési időpontodhoz. Ha általában ötkor méred, akkor a korábbit, ha általában hétkor, akkor a későbbit.

2010. jan. 29. 10:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2010. jan. 29. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!