Hőgörbe vagy méhszáj vizsgálat?
szerintem erre találtak fel a doki bácsit............nem szabad önhatalmúlag nyúlkálni, mert akár rosszul is elsülhet. Na meg én abban sem vagyok biztos, hogy tudod majd mikor nyitott, mikor zárt, mikor van lent vagy fent. Szerintem ezeket egy laikus nem feltétlenül úgy ítéli meg, ahogy az valójában van.
Szerintem a hőgörbe megbízható, ha valóban pontosan van vezetve. Én így estem teherbe és nem is tudtam vele nagy kárt tenni magamban.
Én értelek.
Igazad van: a hő ovu után mindig magas, akár terhes az ember lánya, akár nem. (Ezért nem értem, minek teszik fel ide a nők ovu után pár nappal a görbéiket azzal a kérdéssel, hogy "terhes vagyok?")
A méhszáj nekem is mindig megadta a választ. menszesz előtt pár nappal leszállt, könnyen elérhetővé vált. Amikor azonban teherbe estem, akkor magasan maradt és zárt volt.
Azoknak, akik azt mondják, hogy ne tapogassuk: szex közben mégis mi történik? Beteszi oda a párunk a péniszét (és ne mondjátpok, hogy mindenki fürdik közvetlenül szex előtt), és az bizony eléri a méhszájat, sőt, böködi. Na, az higiénikus? Néha még vérzés is van belőle. Akkor nem értem, miért okozna gondot egy tisztára mosott kéz, egy nagyon óvatos ujj, ami nem bököd, nem döfköd, csak nagyon óvatosan kitapogat.
Szia! Szerintem a hőmérőzés nagyon jó dolog, de ott is csak mensi előtt pár nappal derül ki, hogy össze jött-e, akkor végig fent kell lennie a hőnek 37 fok körül, ha leesik, akkor mensi. Én is nézem a méhszájamat, ha mensi lesz, akkor előtte két-három nappal már alig érem el. Mikor terhes lettem, akkor is kb. ez volt, csak tapintásra kemény volt körülötte. Szóval egy a lényeg, menső előtt is fent van, csak akkor puhább.
Jaj, remélem érthető volt :)
hát, elvileg nincs fönt. legalábbis nekem nem.
csak akkor kell fönt lennie, ha teherbe esett
Nekem amikor néztem, mindig puha és könnyen elérhető volt mielőtt megjött.
Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy miért nem ezt az oldalát vizsgáljuk a szervezetünknek ami szerintem egyértelműbb, mint a hőgörbe.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!