Ha van egy-két pattanás nem lehet baba?
Úgy tudtam/tudom, hogy menzesz előtt a pattanás azt jelenti, hogy nő az ösztrogén. S ha nő az ösztrogén, akkor meg fog jönni a nemvárt. (Orvos mondta, nem én találtam ki!)
Szerintetek? Van benne valami?
Ja, de ha valaki terhes, akkor is egy csomó hormonális változáson megy keresztül az ember és attól is lehet tiszta pattanásos, holott mondjuk előtte nem volt olyan típus.
Nekem nem volt gond sosem a bőrömmel, de mikor terhes voltam a kisfiammal, rettenetesen pattanásos voltam.
Szóval nem gondolnám, hogy a pattanásokból bármire is kéne következtetni.
De az is igaz, hogy most viszont szülés után, ha menzesz közelében vagyok, akkor pattanásosodom.:) Szóval ebből inkább ne vonj le semmi következtetést!:)
Köszönöm a választ, ment a kezecske! :)
Inkább nem reménykedek, de nem is zárok ki semmit :) Ha késik tesztelek, ha nem, akkor a következő hónap majd szerencsét hoz :)
Én életemben nem voltam olyan pattanásos, mint amikor pozitívat teszteltem. S ez azóta is tart...16 hetes vagyok.
Nekem ez volt az első jelek egyike, ugyanis olyan ragyás lettem, hogy majdnem dobtam egy hátast. :)
Nos, az én esetemben így működött: amikor megjött, előtte 2 nappal vagy a szemöldököm felett, vagy az államon jött pattanás. Ez az igazi, "nem lehet kinyomni hormonpattanás".
Pozi teszt előtt teljesen tiszta volt az arcom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!