Pici fehér pattanás szerű kiütések vannak a babám
fején (a hajas fejbőrén, a feje búbján) már hetek óta
és nem múlnak! Mik lehetnek ezek?
Ha olyasmi mint egy pattanas akkor az a te hormonjaidtol van, par het alatt elmulik magatol. Nem ertem a szteroidos kremet viszont minek kellett?
2014. ápr. 15. 16:51
Dehogy van az ő hormonjaitól egy hat hetes csecsemőnél... Anyatejes?
2014. ápr. 15. 16:52
3/11 A kérdező kommentje:
Hogyne lehetne mar az o hormonjaitol ha anyatejes, az enyemnek is akkoriban volt, par het alatt elmult. Ket gyerekorvos is latta.
2014. ápr. 15. 18:21
Az anyai hormonok max. 3 hét alatt ürülnek. Nagyon maximum. Típusosan 2 hetes korban már nem okoznak gondot. És abszolút lehetetlen, hogy 6 hetesen váljon tünetképzővé, ha addig nem volt az. Ezt biztosan mondhatom.
Ez vsz. csak natúr tejkiütés, ha nem múlik, allergiára kell gyanakodni, menjetek gasztróra, de múlni fog. :)
2014. ápr. 15. 20:16
Igen nagy altalanossagban igy van, de nem lehet zt minden babara rahuzni. Az en lanyomnak verzese is majdnem harom honaposan volt. Ez egyenfuggo, minden baba mas.
2014. ápr. 16. 10:24
7/11 A kérdező kommentje:
hát nem tudom,szerintem lassan vissza megyünk a gyermekorvoshoz,mert nem múlnak,ráadásul ,ha nem kenem az arcát a szteroidos krémmel,akkor sokkal több a piros pötty is,érdesek és már kezdenek ossze folyni ,annyi van,szteroidos krémet meg nem akarom többet használni.
8/11 anonim válasza:
Keratosis pilaris (lehet h nem, nezz utana, tipp)
2014. szept. 5. 01:36
9/11 A kérdező kommentje:
Oh mar reg elmultak. Valtottam mososzert. Gyonyoru a bore mindenhol,mindig megdicserik :-)
10/11 anonim válasza:
No, ez jo hir, hala Istennek! :-)
2014. szept. 5. 09:33
Kapcsolódó kérdések: