Kinek mikor lett pozitivtesztje? Nekem ma kellett volna megjonnie, de semmi meg. Januar 14 en volt inszeminaciom, es az eddigi tesztek mind negativak voltak.
Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 20:02
1/11 anonim válasza:
Nekem 3 nap késés után lett halvány pozitív.
Még ne add fel!
2/11 anonim válasza:
Szerintem egy pár nap múlva ismételd meg, mindenkinél máskor mutatja ki ha pozitív. Ne add fel, drukkolok.
3/11 anonim válasza:
Nem várt napján, 13 nappal az ovu után.
4/11 anonim válasza:
Mind 3 terhességemnél kimaradás utáni 8.napon lett pozitív,sőt az elsőnél még a 12.hétig mensiztem is,tehát még semmi sem biztos!Szorítok!
5/11 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a kedves biztatasokat.. meg ma sem jott, meg es a gorcsok is enyhulnek... annyira remelem hogy baba lesz!!
2010. jan. 29. 07:30
7/11 anonim válasza:
Mikor tesztlesz legközelebb?
Hátha már mutat valamit:)
8/11 A kérdező kommentje:
vettem ma ket tesztet, es ha eleg bator leszek holnap megcsinalok egyet... bar en nem ertem, hogy az lehet hogy inszeminacio utan kimarad a ciklus es nincs baba a dologban?
2010. jan. 29. 21:14
9/11 anonim válasza:
Még meg sem csináltad a tesztet,miért gondolod,hogy nincs baba csak a ciklus marad ki???
Holnap reggel tesztelj,van remény!
10/11 A kérdező kommentje:
csinaltam mar tesztet vagy egy tucatot, de mind negativ lett. viszont menzeszem meg sehol.
2010. jan. 30. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!