Régóta próbálkozók! Mióta próbálkoztok? Van vmi rendelenességetek vagy párotoknak. És ki az aki sok idő után pozitívat tesztelt?
szia.én 16 hónap után teszteltem pozit akkor amikor ne is számítottam rá.előtte minden hónapban rá voltam görcsölve.tehát csak azt tudom tanácsolni h lazíts egy kicsit és úgy könnyebben fog jönni a babó.tudom h nehéz de meg kell próbálnod.sok sikert kívánok.
24 hetes km
Szia,nekünk 24 hónap után most sikerült,azt se tudom mikor ovuláltam,ebben a hónapban eltettem minden marhaságot amit eddíg használtam hőmérő,ovu teszt,mikroszkóp stb.
Tényleg ez a titka nincs görcsölés,nincs stressz,tessék teljesen mással foglalkozni:)
Ja és spontán szeretkezni nem tervezetten.
Szia!
Én 36 hónap után teljesen váratlanul lettem terhes. Pont ahogy mondják: Amikor nem számítottam rá. A doki kimondta az áment: Nem lett a gyógyszertől pé-m, nincs inszem. És a következő hónapban megtörtént a csoda!
Hamarosan a Ti időtök is eljön, hidd el!!
10 hetes kismama
MI a 13. kemény és hosszú hónapot tapossuk :( Páromnak spermáival vannak gondok, kikészültem idegileg, szerintem nálunk csak a lombik segíthet!!
Igazságtalan ezen a világon sok minden!
Szia!
Mi 1,5 évig próbálkoztunk, orvost váltottam kiderítette a problémám, 1 hónap gyógyszeres kezelés után spontán terhes lettem. Amikor elkezdtünk az új orvoshoz járni éreztem hogy nagyon jó szakember, teljesen megnyugodtam és már nem foglalkoztam annyit a baba kérdéssel, nem hőmérőztem, nem néztük mikor van peteérés. Középidőben csak 1 szer lehettünk együtt, és teljesen meglepett, hogy egyszer csak megkellett volna jönni és semmi, még akkor sem hittem el hogy sikerülhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!