Két halvány pozitív tesztem van, tényleg halványak, azért hihetek nekik?
Vasárnapra nem vártam,kedden csináltam az első tesztet,Gravi Hcg-t,időn belül megjelent a második csík is de halvány rózsaszín.Ma reggel pedíg ellőttem egy Gabriel-t,azon is megjelent a második csík rózsaszínű,de nagyon halvány.
Tüneteim azért vannak,fáradtság,émelygés,szagokra érzékeny vagyok és kívánós.
Szerintetek babát várok? Ha igen,mikor menjek először orvoshoz?
Mensi szerű görcseim is vannak:S
Így van, a halvány csík is csík. :))) Pár nap múlva tesztelj újra, biztos erősebb lesz. A mensi szerű görcs ilyenkor normális, nekem kb. a 8-9. hét környékén múlt csak el. Szerintem jövőhéten nyugodtan menj el nőgyógyászhoz, annyit már megtud mondani, hogy jó helyen tapadt-e meg a baba, és hogy hányan vannak. :) Én is voltam 5 hetesen és 5 naposan, akkor már pulzált a szívcső.
Gratulálok, és minden jót!
12h km
Húú köszi a gyors válaszokat,kicsit megnyugtattatok.
Azért vagyok ideges mert itt sok olyat olvasok,hogy halvány lett a tesztje de pár nap múlva megjött neki :S
Nem akarok csalódni,nagyon szeretném a babát.
Bár nekem még életemben nem késett inkább elöbb jött meg.
Köszi nektek,esetleg más is volt így,hogy halvány csíkocskái voltak és kisbabát várt?
Kedves utolsó neked is köszi,akkor a halvány csíkjaimból babuci lesz:)
Jövőhéten elmegyek dokihoz mindenképp.
Nekem is halvány volt, csináltam is vagy 5-öt összesen napok elteltével.:)
És most két baba anyukája vagyok!
Gratulálok!!
Gratulálok Kismama! 3 terhességen vagyok túl és soha nem fordult meg a fejemben + teszt után, hogy bármi baj lehetne. Pár hónapja olvasom ezt az oldalt és itt hallottam először olyat, hogy + teszt ellenére megjött. Én azt javaslom neked, hogy a mai naptól fogva csak előre nézz, simogasd a pocakod és jó messzire kerüld el ezt a fórumot és a terhességit is, mert annyi rosszat lehet olvasni itt, hogy a félelem állandósul. Ez most egy gyönyörű időszak lesz az életetekben és ne foglalkozz semmi negatív dologgal. Jó baba várást4
/egy tapasztalt anyuka/
Köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat:)
Immár 5 hetes,4 napos vagyok:)
:))))) Tiszta szívemből gratulálok! Vigyázz nagyon magadra!!!
2. válaszoló (most már 14 h km :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!